Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Příliš uspěchaný děj, příliš mnoho střelby ze začátku a tenhle "fofr-úvod" mi nedával moc možnost se vyznat v tom, o co jde, ale pomalu se to začalo rozplétat. Pomalinku na smrsknutou délku 80 minut. Tohle je snad první film, kterému jeho krátká délka škodí a klidně to celé mohlo být natáhnuté a příběh podrobněji odvyprávěn. ~~~ Uspěchané, splácané, příliš náhod a štěstí. Navíc ta kvična v titulcích... ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Nezdařená předávka rukojmích udělala z nás všech debily (takže vy imbecilové jste si o stupeň polepšili, gratuluji:)) a málem pohřbila celý film. Ale jinak jde o drsnou story s politicky zkorumpovaným pozadím (zadnicí) a s praktikami staré školy, která svým vendetovským machosrdíčkem dokázala infikovat i takové ostřílené mazáky zdejší arény, jakými jsou nepochybně verbal, ricci.s, Šakalík či Stano21. A to už je co říci, do rici. Je ale fakt, že já bych těhuli taky měl strach opíchat. Vždyť ten plod je hlavou dolů, co kdybych to tomu malému strčil do pusy? :O Co by mě zajímalo ale upe nejvíc, je, jak se frantíkům podařilo pro tento film zkřížit Liama Neesona s Robertem De Nirem. 74% // Dodatek k dotazu slečny Lord.Jim: Stano21 svůj koment smazal poté, co jsem se nenechal od něj zviklat, abych smazal já ten svůj. A potom, co jsem mu sugestivně vytknul, že maže Písmo Svaté (jelikož z něj ve svém komentu citoval), propadl "nmk" a dobrovolně opustil tento svět. // ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle si já nechám Líbit! Super Nářez! Od začátku do Konce.. Jsem byl v napětí, Potil jsem se.. Vypoužil jsem jeden celý Deodorant.. to se zkratka nedalo.. Takhle spocenu prdel jsem neměl ani nepamatuju.. A poslední Půl hodinka je Vrchol, Skvost Všech Akčních Filmů... 84 minutová Extáze! Amerika na Francouze a Seveřany Zkratka Nemá! ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma nevinný obviněný a pronásledovaný, tentokrát francouzské provenience. Nápad s ošetřovatelem a pacientem je zajímavý, zkorumpovaná policie je už klasika, a dobře to francouzsky syrovým stylem odsejpá. Akční scény jsou uvěřitelné a děj má spád a scénář nekulhá ani na jednu nohu. Ve spojení s příjemně krátkou stopáží je z toho akční jednohubka s dobrým koncem, která potěší. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku sledujeme chlápka jak utíká před dvěma chlápky ti ho po čase chytnou a chtějí ho zabít akorát ho přejede motorkář a on skončí v nemocnici. Mezitím kamarádi toho chlápka unesou ošetřovatale a jeho těhotnou ženu a chtějí po něm, aby jejich kumpána osvobodil z nemocnice a přivedl k nim. Z francouzských thrillerů lepší kousek 80 procent P.s. kdyby potratila dal bych i 100 procent nemám rád filmy kde jsou těhotné a je to prezentováno jako by jsme se z toho měly posrat, že jsou něco více než všichni ostatní na světě. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama