Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Slabota :( Nevím jestli je to můj odpor k nesebevědomým lidem (kterým jsem ovšem taky býval), nebo neodsýpajícnost filmu, každopádně v průměru je tak silně zapasováno, že už můžeme hovořit o podprůměru. Sympatická hlavní hrdinka (opět submisivní jako prase) je hezká, ale to je tak všechno. Film ploššího charakteru a volil bych ho leda pokud není zbytí a dlouhé zimní večery už jste od samé nudy toužili vyměnit za něco jiného, než jen tělesné erotično. Pak má tento film smysl, jinak asi ne :D ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Francúzi si asi myslia, že ak chcú nakrútiť kúzelný romantický film, tak stačí poňať postavy ako tie z Amélie, čiže ako dvanásťročné, spoznávajúce prvé dotyky. Lenže nie každý má Jeunetovu fantáziu a tak konečný výsledok môže byť milý, ale iba vzácne kúzelný. Bohužiaľ ani momenty, kedy sa majú postavy dozvedieť tajomstvo Angeliky nie sú nakrútené nijako napínavo, ani pre iné postavy prekvapujúco. Proste sa to iba skonštatuje. Ja konštatujem, že som sa nenudil, čomu prispela aj krátka stopáž. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadherna romanticka komedia o dvoch ostychavych ludoch. Benoît Poelvoorde znova dokazuje, ze je viac ako len blaznivy komik a chemia medzi nim a Isabelle Carré funguje na jednotku. Skoda, ze film nema aj nejake dalsie vyraznejsie vedlajsie postavy. Vdaka tomu je stopaz dost kratka. A aj tak sa tu najde par trapnych scen, ktore mi prilis nesedeli, takze preto to nie je uplne bezchybny 4 hviezdickovy film, ale kedze si ho urcite este pozriem, tak tesne tu stvrtu hviezdicku dam. 7/10. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama