Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád animal horrory. Bavia ma rozzúrené, zmutované, či inak nasraté zvery, ktoré útočia na ľudí a chladnokrvne ich zabíjajú. V rámci tohto horrorového žánru som už videl veru všeličo, kadeakú háveď. Špeciálnu pozornosť venujem snímkom, v ktorých vyčíňajú žraloci. Od čias kultových Spielbergových "Čeľustí" som sa už stretol s všeliakými žralokmi. Videl som megažraloka, mechažraloka, dvoj, troj, štvor, päť, ba až šesťhlavého žraloka, viaceré zmutované žraloky, dokonca aj piesočného žraloka, sharktopusa, prehistorického žraloka a viackrát som zažil žraločie tornádo. No a teraz som natrafil na močiarneho, bažinného žraloka. Americký televízny film "Swamp Shark" je béčkový, nízkorozpočtový brak. Hlúpy scenár, otrasní herci, podradné triky, úbohá réžia a obrovská nuda. Napriek tomu som rád, že mi tento takmer odpadový titul rozšíril moju shark animal horrorovú kolekciu. * ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další z řady úplně zbytečných píčovin, která ale aspoň pobaví svoji blbostí, chováním postav atd - takže tomu nedám odpad jako třeba upírům se Seagalem :) Z celého úplně debilního filmu mi asi nejvíc utkvěla scéna z aligátoří slavnosti, kdy přijedou hlídkovat 2 policajti (nebo šerifovi muži, nevim, je to jedno) a přestože mají hlášení o žralokovi, tak na to samozřejmě všichni serou. Jeden z nich má dokonce pušku!! Mno a ten vleze do vozy a kouká dalekohledem, zatímco druhou rukou si drží pušku na ramenou.. druhej zase s dalekohledem sleduje, jak se nějaký pár chystá dopřát si análního sexu na nějakym sudu... pak ten s puškou si všimne, že za ním je aligátor a mentálně mu unikne tak, že "uskočí" před klapnutím aligátoří tlamy a pak připosraně odběhne k civilistům a přitom pořád drží tu pušku na ramenou (místo aby jí chytil třeba tak, jak se zbraň obvykle drží). Civilistům řekne, že tam je aligátor a oni hrajou dál minigolf. Pak žralok přeskočí molo a ukousne tomu druhýmu šmírákovi hlavu, pak je ais 3 vteřiny pokus o nějaký efekty (jak žralok skáče a jak všude cáká krev) a přestože žralok ukousnul oběti hlavu a viděli jsme jak cáká všude krev atd, tak vteřinu na to se tím směrem pár podívá a nikde není ani tělo, ani ta krev a ani žádný cáknutí od toho, jak gigantickej žralok skočil zase do vody... dost dobrá scéna! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další žraločí okousávaná kategorie C až D, která ovšem nepatří až na samotné dno. Kromě dvou opravdických herců se na tom podílejí i momenty, v nichž funguje kouzlo nechtěného, ačkoliv si nejsem jistý, nakolik se chtěl brát tenhle film vážně. Pokládám si obvyklou otázku "Pro koho to kua točej?" a "Kdo na to kua dává prachy?". 10% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ukázkový zástupce levného hororového podžánru o žralocích natáčený v báječných bažinách Louisiany, Lafayette. Zkorumpovaný šerif zprostředkovává obchod s hlubinným (sic!) žralokem, který ale kvůli nehodě skončí v místních močálech. Šerif samozřejmě pak dělá, že žralok je jen báchorka, páč nemůže logicky přiznat svůj podíl na celé šlamastyce. Vůbec většina poldů tu za moc nestojí a jeden šmíráckej rovnou ztratí hlavu. R. Davi jako vždy padouch na jedničku. Federální agent v utajení by měl být asi hrdinou snímku, jenže po většinu času nesrší energií, nýbrž se potácí jak spící panna. Žraloka mohlo být více, likvidace obětí drsnější - zatraceně, proč neroztrhal to hejno parchantů na festu, nechápu. Protože mě ale tyhle pokleslé příběhy baví, dávám za 2* a jednu za skvělé lokace. ()

psajko odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku. Nápad se žralokem, který unikl do vod močálu je super. Ale nápad není všechno, a tento film je důkazem. Střihy jsou úplně nesmyslné, spatřit žraloka jak útočí na svou kořist je unikátní jako spatřit jednorožce, a na konec finální scéna? No o té se zmiňovat ani nemusím, prostě nereálnost – těch je ve filmu více. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama