Reklama

Reklama

Hasič Jeremy Coleman se se svým otcem stal svědkem brutální vraždy a sám jen tak tak vyvázl živý. Jakožto svědek proti vládci podsvětí Haganovi je umístěn do programu ochrany svědků pod dozor amerických maršálů. Když je však ohrožena i jeho nová identita, je Jeremy nucen podniknout neočekávanou akci, aby získal zpět svůj život a zachránil životy svých nejbližších. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (168)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pomsta z rukou civila už tu byla nesčetněkrát a Fire with Fire patří v tomto žánru k tomu lepšímu. Tentokrát je tu hasič bojující proti neonacistické skupině vedené správně slizkým Vincentem D´Onofriem. Aby hlavního padoucha dostal, musí projít dlouhou cestu narvanou solidní krvavou akcí. V zásadě nejde o nic extra nadprůměrného, spíš naopak, ale procenta navíc přináší hvězdné herecké obsazení. Vedle již zmíněného D´Onofria jsou to Bruce Willis a Rosario Dawson, kteří obyčejný video film pozvedají o pár levelů výše. Pár štěků tu má i Vinnie Jones, který mi přišel trestuhodně nevyužit a naopak tvůrcům žehnám, že se nesnažili více zapojit mluvku Curtise. Příjemné překvapení. 75% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

To je ale krásně zkurvenej systém, ale pozor je to ten nejlepší, který máme. Úplně náhodou se připletete do cesty takovému darebákovi (zmrdu) tak už vás nic nezachrání, pokud tedy nejste Equalizer. Mafián si koupí či jinak zaváže top advokáty a pro sichr i pár lidí od policie a pak se neboj chlapče svědčit. My tě ochráníme, vždyť jsme Marshallové a máme dokonalý systém na ochranu svědků. Myslím že kdyby Soptík měl rodinku rozhodl by se jinak. Takhle se spokojil s tím, že je jeho Buchtička uklizená a mohl si začít hrát na samozvaného (to slovo miluju) vykonavatele zákona. V některých momentech to byl celkem krvák, nevíte jak se to řekne správně americky... ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Hm, no teda. Velice příjemné překvapení. Filmek už mám nějaký čas doma a sehnal jsem si ho především skrz Brucíka. Škoda, že jsem to dlouho odkládal, naopak jsem rád, že čas na tento snímek již nastal a já se mohl parádně bavit a užívat si jednoduchý příběh s kvalitním obsazením. Čekal jsem klasickou akční podívanou, jenže film se tvářil daleko vážněji, než moje maminka, když jsem si prvně cucl piva. Josh Duhamel je pro mě velikým překvapením, nejen pro jeho vizáž Johnnyho Knoxvilla, ale i pro jeho drsný a hrubý hlásek. Když jsem zavřel oči, tak jsem slyšel The Rocka a to je třikrát takovej. Willisova "bokovka" byla taky slušně zahraná a záporák s "hákáčem" pod bradou byl tatéž nekompromisní. Kdybych si nepřečetl, že jde o Vincenta D´Onofria známého ze seriálu Zákon a pořádek, tak ho ze stapoocent nepoznám. No jo, nemůže brutálně tloustnout jen Seagal. 75% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi opravdu hodně líbilo nevím, jestli je to tím, že jsem dle nízkého hodnocení čekal slabotu. Nebo jestli je to opravdu tak dobré.. ale myslím, že je to ta druhá varianta. Akce sice trošku pokulhává, ale napětí to má hodně, hlavně obsazení bylo parádní. Hlavní hrdina sice trochu posera, ale furt sympatickej a svoji roli zvládal dobře, pak tu máme drsnýho záporaka D'Onofria, z jeho xichtu šel fakt strach a jeho kunpány Jonese a McMahona, které jsem si hodně oblibil. Věci které bych vyčetl je že mohlo být víc akce a mohli být víc taky promakaný ty smrti a Willis si tam taky mohl aspon v jedné scéně vystřelit z bouchačky. Jinak se mi to dost libilo. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

80tkové béčko, které se pro 21.století nehodí. Ční z toho až moc jednoduchost a tupost. To je/není špatné, když se jedna o revenge movie, kde se mihne Bruce Willis na pět minut a dá jen facku jednomu náckovi. Josh Duhamel je fajn a unese tíhu drsňáka, ale to musel být hasič ještě sirotek? Konečná scéna je špatná i na béčko. Nemluvě o špatně generovaných plamenech v PC. Jednou a dost! Imho Bruce asi opravdu odchází do důchodu, když teda ani jednou nevystřelí a předvádí jen znuděný obličej. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (3)

  • Napriek tomu, že sa väčšina filmu odohráva v Kalifornii, tak celé natáčanie prebiehalo v meste New Orleans v Louisiane. (MikaelSVK)
  • Film je věnován herci Justinu Holecekovi, který zemřel v roce 2009. (Terva)
  • Po filmu Sin City - město hříchu (2005) se jedná o druhou spolupráci hereckého dua Bruce Willis a Rosario Dawson. Herci Josh Duhamel a James Lesure si spolu zahráli hlavní role už v seriálu Las Vegas: Kasino (od r. 2003), kde rovněž hráli kolegy v zaměstnání. Josh Duhamel a Kevin Dunn si spolu zahráli také ve všech dílech série Transformers. (mzss1)

Reklama

Reklama