Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám veľmi vo zvyku hodnotiť (a už vôbec nie komentovať) seriály po jednej epizóde. Ale toto bolo tak hlúpe, že som si takmer musela zaviazať ruky za chrbát, aby som to nevypla. A prečo som to neurobila? Pretože som hlúpa optimistka a dúfala som, že sa to odrazí z tých nepekných teen vôd. Ale napriek tomu musím uznať pekný vizuál (nemyslím vizuál nehercov) a celkom zaujímavý námet. Dva klady, dve hviezdičky. Ale druhú epizódu asi už nepozriem, ibaže by mi ju niekto prechválil. ()

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Je to tu zase: parta nepoučitelných fracků, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa; milionkrát omleté připitomělé dialogy. A aby to teda nebyla nuda, pár dílů budou ti mudrlanti čarovat (nebo se o to spíš pokoušet) a pak spojí síly v kruhu, aby nemohli čarovat vůbec. Vynikající nápad! Ze 14 dílů, které jsem zatím viděla, jeden slušný (1x08). Na nějaký souboj dobra se zlem zapomeňte, akce je krotká nebo odfláknutá. Opravdu je to horor... sledovat. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Nudná a děsivě vyumělkovaná teenagerovská podívaná, tentokrát o čarodějích. Obávám se, že další díly lepší nebudou. / 2. díl je ještě nudnější a přiblblejší. Tohle je vskutku jen výrobek pro nenáročné teenagery, kterým nevadí dialogy šustící papírem a nechutně umělé "vystajlované" postavy. Na další díl už sílu nemám. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné překvapení. Některé scény jsou na mě trochu moc mimo realitu (létající žena posedlá démonem apod.), ale má to spád, napětí, fajn propletené vztahy a postavy, občas docela "strašidelné". Nechápu, proč tu v komentářích někteří kritizují, že má teenage seriál teenage prvky, haha. A vyumělkované mi to taky nepřijde, na tohle tu jsou jiné seriály (např. Pretty Little Liars). Uvidíme, jak se to vyvine dál. Aktualizace po 11. epizodě - po pauze mi seriál začíná připomínat mix Pretty LIttle Liars a Upířích deníků - seriály, které nemusím. Škoda, začátek to mělo slibný, ale bohužel končím. ()

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

Co jiného než právě fantasy se sympatickými hlavními hrdinkami je vhodnější, pokud se chce člověk trochu oprostit od všedních věcí. Seriál má 22 dílů v rámci jediné série a analyticky vzato se v prvních cca 12 epizodách vlastně nic zásadního nestalo, jakési akce či zvratů jsme se dočkali až v epizodě třinácté. Ve srovnání s The Vampire Diaries, neboť se jedná o stejnou autorku knižní předlohy, jsou zde všelijaké možné aspekty výrazně oslabeny – je tu málo fantasy prvků, hlubších a komplikovanějších zápletek, momentů překvapení a především zde divák postrádá klíčové sdělení. (55%) ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama