Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 6

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (61)

Trailer 6

Recenze (235)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Úplný dvojčata......... DIALOG: WALTR - Kdo ví, třeba potkáme Kernitta. GERRY - V to bych nedoufal brácho. Mupeti už se na pódiu neobjevili léta. Jejich studio je už jen muzeum. WALTR - Ale to je určitě jen internetový drb. Stejně jako, že polívka je herec. GERRY - Bráško, Polívka je Český herec............ Není to stejné jako seriálové grotesky, ale jinak povedený pokus oživit Mupety. ()

pools 

všechny recenze uživatele

Po této taškařici jsem se rozhodl, že svůj život zasvětím lovu českých dabérů. Dokud budou ty zrůdy na tomto světě, nebudu moct spát! Ale něco k filmu. Jako největší problém vidím to, že náš divák vůbec netuší co jsou Muppets, kdy vznikly, neví nic o jejich stylu humoru ani jaké jsou to v americe ikony, takže se nedivím, že tady má film který staví právě na znalosti Muppets takové hodnocení. Nebylo to nějaké převratné dílo, ale účel to splnilo a nenudilo to... 76,8% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

O těchto maňáskách jsem slyšela, ale nikdy jsem jimi nebyla nijak zvlášť zasažená. K filmu jsem proto přistupovala s velkou dávkou nedůvěry. Považovala jsem ho za jednoznačnou ztrátu času a samozřejmě za pěknou blbost. Ona to samozřejmě blbost je. Ovšem, malým dětem se to bude určitě líbit a budou nadšením bez sebe. Na filmu je vidět, jak byli tvůrci zapáleni pro věc a jak nešetřili nadšením. Jen škoda, že dabing to všechno zabil. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že jsem zcela mimo cílovou skupinu diváků a stejně tak je zřejmé, že jakožto ne-Američan nemám příliš velkou šanci docenit kouzlo Mupetů v celém jeho rozsahu. Takže proto ty průměrné 3*. Na druhou stranu - být dítětem (a ideálně dítětem americkým), nepochybně bych se bavil královsky. Tento film je totiž stručně řečeno povedený. Pěkný příběh s happy-endem, vtipné scénky, sympatičtí mupeti a kupodivu poslouchatelná hudební čísla činí tento snímek ideální volbou pro dětské publikum. Navíc si cením toho, že tvůrci eliminovali na nezbytné minimum onu pro americké dětské filmy typickou nesmyslnou a bezhlavou řežbu postaviček (které bychom se asi měli smát a která dokonale zazdila filmové Šmouly). Takže ano, tento film za zhlédnutí stojí - děti pobaví a ty starší donutí k tomu, když nejvtipnější z celého filmu jim příjde vystoupení Kamily a drůbežího sboru, že by se měli nad sebou zamyslet :) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě mladý chlapec tak se mi pořad Sezame otevři se docela líbil. Ale u nás rozhodně jeho sláva nedosahovala jako u Muppetů v západním světě. Ale i tak při sledování The Muppets musíte každou chvilku zamačkávat jednu nostalgickou slzu za druhou. Ideální film pro víkendové rodinné odpoledne, při kterém se rozhodně budou bavit jak ratolesti tak jejich rodiče. Bohužel rozjezd je dosti pomalý, ale finále spolu s nespočtem hvězdných cameí vrací misky vah na tu lepší stranu. Na 4 to u mě není, ale po shlédnutí mám nepříjemně dobrou náladu. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Den před uvedením filmu na trh s DVD nosiči dostali Mupeti svou hvězdu na Hollywoodském Chodníku slávy. Je umístěna před divadlem El Capitan Theater, jenž je vlastněn společností Disney a v samotném filmu se objevuje jako Muppet Theater. (Hal_Moore)
  • Snímek měl původně režírovat Frank Oz, který však nebyl spokojen se scénářem a od projektu odešel. (Dreadd)
  • Automobil ve třídě, který žákům Amy Adams sloužil jako pomůcka, je Morris Minor - v Británii populární poválečný automobil. (Hal_Moore)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama