Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 6

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (61)

Trailer 6

Recenze (235)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Chris Cooper odmítl scénář k Mačetě,že je to prý nejabsurdnější věc kterou kdy četl.Tak to nejspíš před začátkem natáčení Mupetů nečetl scénář vůbec.Slabomyslná,vlezlá,patetická vymývárna mozků,srovnatelná svým idiocismem snad jen s Teletubies.Odporné písničky,retardovaný Segel,který by se měl jít vážně léčit.Po shlédnutí několika věcí ve kterých měl scénáristické a zpívánkové ambice,ho totiž shledávám nebezpečným,pedofilním psychotikem.Jinak si jeho stupidní scénáře neumim vysvětlit.Mupeti jsou v americe něco jako u nás Spejbl s Hurvínkem,ale zatímco Spejbl a Hurvínek se v rámci možností a se zatnutým svěračem dají přežít,tahle Mupetí rodinka,která vlezle a vychytrale kalkuluje s mozečky malých dětí je až hrozivá,dlouho sem se nesetkal s tak odporným filmem,který přímo vybízí k zavření tvůrců do cely pro mentálně zaostalé dementy a nebezpečné úchyláky.Tohle je to nejspodnější dno filmové zábavy jedna z nejpříšernějších sraček kterou sem kdy viděl a jasně to vypovídá o labilní mentalitě američanů.Jak se proboha v tak nevkusném a primitivním filmu mohou objevit lidi jako Neil Patrick Harris nebo Chris Cooper.Segel je debil a už i v HIMYM mě deptá od konce třetí sezóny,ten člověk fakt není v pohodě.10% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě mladý chlapec tak se mi pořad Sezame otevři se docela líbil. Ale u nás rozhodně jeho sláva nedosahovala jako u Muppetů v západním světě. Ale i tak při sledování The Muppets musíte každou chvilku zamačkávat jednu nostalgickou slzu za druhou. Ideální film pro víkendové rodinné odpoledne, při kterém se rozhodně budou bavit jak ratolesti tak jejich rodiče. Bohužel rozjezd je dosti pomalý, ale finále spolu s nespočtem hvězdných cameí vrací misky vah na tu lepší stranu. Na 4 to u mě není, ale po shlédnutí mám nepříjemně dobrou náladu. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Veľmi pohodový rodinný film s fajn humorom, fajn piesňami, fajn charaktermi no proste je to celé fajn film. Neurazí, nenadchne a koniec je ani sa nenazdáte. Pár scén bolo naprosto úžasných, rovnako ako aj niektoré cameá, ale ani niekoľko hodín po zhliadnutí nemám pocit že by išlo o niečo lepšie než to v skutočnosti je. The Muppets ale aj tak odporučím každému kto hľadá pekný rodinný film, pretože veľa podobných je ťažko k nájdeniu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Natěšenej jak malý děcko a na konci stále spokojený, ale nijak unešený. Mupety jsem jako prcek miloval, ale opravdu je to zábava spíš jen pro malé děti. Film je ale naštěstí poctou těmto loutkám a věnován právě takovým fandům, jako jsem já. Takže si odrostlejší divák užije vzpomínky na některé postavičky, černý humor a camea známých herců. No a těch písniček mohlo být klidně i víc, protože i v českém znění měly svoje kouzlo - a to i přes počáteční šok z infantilnosti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Úplný dvojčata......... DIALOG: WALTR - Kdo ví, třeba potkáme Kernitta. GERRY - V to bych nedoufal brácho. Mupeti už se na pódiu neobjevili léta. Jejich studio je už jen muzeum. WALTR - Ale to je určitě jen internetový drb. Stejně jako, že polívka je herec. GERRY - Bráško, Polívka je Český herec............ Není to stejné jako seriálové grotesky, ale jinak povedený pokus oživit Mupety. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Automobil ve třídě, který žákům Amy Adams sloužil jako pomůcka, je Morris Minor - v Británii populární poválečný automobil. (Hal_Moore)
  • Všichni Muppeti ve filmu jsou ovládáni lidmi, nebyly použity žádné speciální efekty. (HellFire)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama