Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (542)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Film Bez kalhot je zde definován jako drama a komedie, avšak ani jeden ze žánrů nenaplňuje natolik, abych byl spokojený s celkovým výsledkem. Co se týká humorné stránky, tak jsem se snad nejvíce pobavil u scény Channing Tatum á la Marilyn Monroe, jinak zbytek byly scény spíše lehce úsměvné, kterých bylo ale pomálu. Vážná linie filmu také moc nefungovala, nebo jsem možná až moc náročný, nicméně jsem čekal něco hlubšího (v rámci možností s ohledem na námět). Zkrátka snímek, který úplně nejvíce docení dámy/pánové ujíždějící na metrosexuálních mužích, kteří tancují v tangách. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa vyslovene pastva pre ženské oči poskytujúca obrovskú dávku mužského sexepílu. Ch.Tatum znova ukázal a zúročil svoju nadanosť vynikajúco zvládať tanečné pohyby a M. McConaughey podobne ako T. Cruise vo filme Rock of Ages ovládol ľudí svojou show. Vypracované mužské tela dopovali nenasýtené ženské chúťky, takmer každým momentom ale kvalita dramatickej podstaty slabla. Najviac mi prekážalo prezentovanie a pohyb A.Pettyfera, ktorý pôsobil ako narkoman na odvykacej kúre. Zaujímavé a chválitebné bolo občasné umiestnenie kamery, čo pôsobilo neobyčajne dobre takže nakoniec dávam 40 %. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po dvou vážných filmech mi scénář připomínal dětskou omalovánku, ale je potřeba kvality mezi kalhoty? Že ve středu zájmu byla povedená "různá varietní čísla" většinou beze slov, není o čem příliš dumat. Přesto příběh neurazil, i když ukázal Ameriku takovou, jaká je. Mezi černými dvě bílé vrány, z nichž jedna - Amazing Magic Mike - si zaslouží svou samostatnou pořádnou naducanou velkohvězdu. Ten chlap má úžasný rajcovní šmrnc a ještě kupodivu i něco inspirativního v hlavě. I kdyby předváděl celých 110 min. pouze a jenom lascívní muskulaturní taneček, snímek stojí za pozornost. Už jen zvláštním tématem, který se netočí každý den. Channig mě ještě o to příjemněji překvapil, že nevsází pouze na své nesporné tělesné přednosti, jako producent docela zabodoval. ;-) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, ale Soderbergh má vážně na víc. To je holt ten dvojí metr - kdyby to natočil kdokoliv jiný, řeknu si, že je to překvapivě vkusné a překvapivě nehloupé, ale u někoho jako Soderbergh si to prostě myslet nedokážu. Tahle vkusnost a nehloupost je opravdu minimum, co od něj při jeho schopnostech očekávám, a že jsem je dostal, mi nemůže stačit. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, asi jako všechny holky jsem na tenhle film nešla, protože bych se něják extrémně zajímala o ten příběh. A upřímně řečeno, jsem podle ovací, které jsem na to všude slyšela asi čekala trochu něco jiného a byla jsem mírně zklamaná, i když se to celkově vykompenzovalo někerýma těma vystoupeníma. Co mi tady hrozně vadilo (a to je co říct, protože si málokdy stěžuju na kameru) byli naprosto zbytečné zdlouhavé záběry na obličeje některých představitelů, případně občas na krajinu okolí a taky jsem čekala nějáký závěrečný 'tanec' na konec, zrovna bych se na 'It's raining men' znova koukla, kdyby tancoval hlavní part Alex. Zápletka nebyla něják světoborná, ale tady o ten děj moc nešlo. 3* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (18)

  • Film je inspirován skutečným příběhem a životem striptéra Magica Mika. (Terva)
  • Channing Tatum se dříve živil jako striptér, film do jisté míry vychází také z jeho příběhu. (R´Hell)
  • Při čísle na Den nezávislosti prasknou kalhoty Big Dick Richieho (Joe Manganiello), v následujícím záběru jsou však v pořádku. (glumka)

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama