Reklama

Reklama

Doktorka z Dixie

(seriál)
  • USA Hart of Dixie (více)
Trailer 2
USA, (2011–2015), 51 h 38 min (Minutáž: 40–41 min)

Tvůrci:

Leila Gerstein

Hrají:

Rachel Bilson, Wilson Bethel, Scott Porter, Jaime King, Laura Bell Bundy, Cress Williams, Tim Matheson, Kaitlyn Black, Brandi Burkhardt, McKaley Miller (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(76)

Zoe je mladá talentovaná lékařka, jejím snem je kardiochirurgie. Je ale tak zaujatá prací, že nedokáže vidět v pacientech lidi. Je si jistá, že dostane místo v nemocnici, ale šéf kliniky jí vytkne nedostatek citu. Podmínka pro získání místa je, že stráví rok jako praktická lékařka mezi lidmi. Zoe odjíždí do BlueBell, kde jí už čtyři roky nabízí místo místní lékař. Malé město je pro ni jako noční můra, ale zachrání život pacientce při porodu. Pak se dozvídá, že lékař, který si přál, aby po něm přebrala praxi, byl její otec. Rozhodne se zůstat a nevzdat se bez boje. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Nechápu, jak může být produktivita země, kde všichni akorát v jednom kuse pořádají párty a podobné sračky, mnohem vyšší než naše (moje). Nejspíš to dohání imigranti? Možná jsem jen nepochopil, že to je parodie?

Proti tomu je Ulice superdílo (:-)))))) Ale uklízet nebo vařit se u toho dá.

Wenysek

Wenysek (hodnocení, recenze)

Zdá se to jen mě, nebo s přibývajícími díly přibývá na účinkujících i okatého samoopalovacího krému? :D To je děs!

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Wayne

Faktem je, že všechny postavy nějak ukončili a tím pádem už by není jak pokračovat. Chyběla by základní nosná linie. Museli by se zase všichni rozhádat, rozvést, někdo by se musel odstěhovat, jiný umřít atd.. Docela mě to bavilo a jako jeden z mála seriálů jsem ho dokoukal až do konce.

Wayne

Wayne (hodnocení, recenze)

RizekCRF

Ještě to není oficiálně zrušené, ale jelikož se s tím na 99% počítá tak se aspoň rozhodli to nějak všechno ukončit a myslím, že se to povedlo. Teď už by se ani vzhledem k příběhu nehodilo pokračovat, každou postavu nějak uzavřeli a všichni jsou šťastní. Navíc Rachel Bilson má dítě, Jaime King je znova těhotná a sledovanost byla stabilně nízká, takže je logické, že to chtějí zrušit. I když já bych to sledoval klidně ještě dalších deset let :D 

na příspěvěk reagoval RizekCRF

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Vypadá to, že seriál skončil 10. dílem čtvrté řady. Díl byl trochu uspěchaný, všichni se rychle poženili a povdávali, na závěr si zatančili a zazpívali a pokračování nikde na obzoru.

na příspěvěk reagoval Wayne

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Koukám, že jedna z nejvýraznějších postav seriálu Kaitlyn Black (Annabeth) nemá dosud na ČSFD svůj profil.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Jak tak sleduji třetí řadu, nabývám dojmu, že je zatím lepší, než dvě předcházející. Jako by ten seriál dostával šťávu.

Uživatel RizekCRF smazal svůj příspěvek.

3stan

3stan (hodnocení, recenze)

nerozumiem celkom tomu vysokému hodnoteniu. na bilsonovú sa síce dobre pozerá, ale ako herečka za veľa nestojí + seriál je ťažko predvídateľný (to by sa mu ešte dalo odpustiť), príbeh sa odvíja ako z rýchlika, "vtipné" pasáže mi akosi unikajú a len na zopár z nich sa dá skutočne zasmiať (skutočne v zmysle, že to nie je núteny smiech po 30 minútach nudy) a celkovo spracovanie seriálu ma veľmi sklamalo....na 77 % to určite nie je!!!

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

Pána-beka! Posledná časť prvej série bol nárez. Dalo sa čakať zauzlenie, nech je nejaká sranda, ale... SPOILER: Wade a Zoe... wuaaa :)) KONIEC SPOILERU... 

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem první díl a je to slušné. Pohodový seriál, tak uvidíme co bude dál.

Reklama

Reklama