Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

senyor 

všechny recenze uživatele

Smršť hlášok a výborných vtipov, zabalených do životného príbehu moderátora, smejúceho sa konvenciám a spoločenským šablónam, ktorý sa bez výraznejšieho talentu alebo dobrého hlasu dokázal dostať na vrchol a možno ešte ďalej. Nuž, niekedy stačí chcieť, mať dôvtip a byť originálny a vyjde z toho obrovský úspech. A stačí na to nanose-... KUNDA!!! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak se mi tenhle film dostal zhruba před deseti rokama poprvé do rukou a jak jsem z něj byla unešená. Jenže tehdá jsem ho měla za 30 kaček půjčený a vhska byla kódovaná, tudíž jsem si mohla o opětovném pouštění nechat jen zdát a kamarádům vyprávět, aneb než započal komiksový boom, byli našimi hrdiny obyčejní lidé, kteří se pro svůj sen nebáli jít proti proudu a nadutým (čti konzervativním) bossům. Lidé jako Larry Flint, Andy Kaufman, nebo právě Howard Stern. A tací stojí za pozornost i dnes, tudíž jsem se za Howardovými memoáry po letech poohlédla a musím konstatovat, že ačkoli už jsem nebyla tak unešená jako kdysi, pořád je to parádní jízda plná břitkého humoru, který potěší. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl prvně, řval jsem u toho smíchy! Co to kecám?? Vždycky u toho řvu smíchy. Howard Stern je nespornou ikonou americké historie, když v 80. letech začal lidem z rádií dělat ze života peklo. Jeho neotřelý styl a šarm ho přivedli až na samotný vrchol, ze kterého občas spadl na prdel, ale vždycky vyskočil a vydrápal se na něj zpátky. Jedno z nejlepších biografických zpracování, které jsem měl kdy tu ČEST spatřit. Komu se to nelíbilo ať mi políbí prďoláka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neobvyklá komedie o životě svérázného moderátora Howarda Sterna, kterého si zde na výbornou vystřihl sám sebe. Jeho hrdina je slizký, neuznává žádná pravidla, do éteru pouští to co by si nikdo nedovolil ani v dnešní době ale přesto si dokázal získat miliony příznivců a tento snímek velice dobře ukazuje, jak to dokázal. Rozhodně jsem se smíchy neplácal do kolen ale po celou dobu jsem postavě držel palce a jeho životní příběh si náležitě užíval. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Krásně oplzlý, pobuřující a děti děsící film. Kéž by takových bylo více. Howard Stern by se asi u nás neuživil, takové koule pustit ho do rádia by tady u nás žádny direktor rozhlasové stanice neměl. Ale i tady se ukazuje, že kdyby kolem sebe neměl své kolegy, které mu jdou na ruku, nedokázal by nic. A to je pro mě to nejdůležitější sdělení. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)

Reklama

Reklama