Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (63)

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco jiného, něco víc, něco co by mě překvapilo a upoutalo na první pohled stejně jako oficiální text distributora. Děj byl nijaký, takový, no, chtěl by něčím oživit, okořenit, místo toho se scény neskutečně táhly, opakovaly a ani ztvárnění téhle myšlenky nebylo nic moc, nemám co vyzdvihnout nebo pochválit, ale zároveň nemůžu napsat, že to byl odpad, ale když nad tím tak přemýšlím tak můžu, žádné jiné hodnocení si tenhle film podle mě nezaslouží. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nezkušená děvčica štrógluje listama od stromglů, aby vypsala všeco, co nikedy nefachčila, než bude valit do hokny, jako třebas hopnout do regála s nesymfonickým řízkem, se kterým by provozovala šaška v manéži bez Bolka Polívky, pak vyzkúšať rukodílo, prstoklad a kdoví co ješťa. Měla to pěkně vygómané. Mozkovčica zažije fešné noci s několika kohúty. Jenže já už na takové filmy zrovna nejsem, je to spíše pro mladší a navíc tu Mae nehraje, takže jsem byl docela zklamaný. Tož povalím dom. Zdar jak sviňa! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie o sexu. Jakože při některých situacích, do kterých se Brandy dostávala, mi bylo až trapně za ni. Jinak párkrát se člověk zasmál, viděl tu řadu oblíbených herců ve stupidních rolích - vlastně je úplně zbytečné je vyjmenovávat, protože všichni tady byli dobří herci, které znám z mnohem lepších rolí. 1-2*. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Aubrey mám rád, a považuji ji za solidní filmovou komičku. Bohužel její styl se hodí k záležitostem jako je To Do List. Serious-like humor v moderní podobě. Počiny v tomto žánru jsou zpravidla retardované. Základní kostra tady je učebnicově předvídatelná, jednotlivé kroky už tak moc ne, ale to stejně moc nepomáhá. To Do List je normální komedie pracující s trapnými momenty a "sprostým" humorem. Možná na přelomu tisíciletí to bylo aspoň nové, ale ani tehdá jsem to nepovažoval za nic extra vtipného. Tady přimhouřím oko a zaokrouhlím nahoru kvůli Aubrey. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To bolo čo? Manuál pre slušné dievčatá ako sa stať poddajnými štetkami? Niečo ako American Pie na dievčenský spôsob, až na to, že toto nepôsobilo ani moc zábavne, a podľa mňa to bolo až príliš perverzné a nevkusné. Dejová línia tiež nič moc, stále len o tom istom, ako keby nič iné neexistovalo len sex. Myslel som, že nakoniec sa to vyvinie do nejakého romantickejšieho rozmeru, ale napokon to zostalo v tej rovine egoizmu a získavania "popularity". Takže z môjho pohľadu dosť stupidný film, a keby v tom nehrala očarujúca Aubrey Plaza, tak by som to bez ľútosti poslal na odpadisko filmov (a to veru často nezvyknem). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)
  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)

Reklama

Reklama