Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (63)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Lehká letní rádoby komedie s podivňačkou Aubrey Plaza, která občas bývá fajn, a občas, jako třeba tady v roli premiantky a "nerda", prostě fajn není. Tahle role jí nesedne, Aubrey se hodí spíš na nonkomforní mimoňky než na pilné studentky světským životem nepolíbené. A já jí to prostě celou to dobu nežral, ani trochu. A vůbec, ženské charaktery v tomto kousku jsou obecně marné, nepříjemné či plytké. ne že by mužský casting stál nějak více za to, ale ty charaktery jsou buď tak stereotypní (good guy, dumb macho, disgusting old weirdo), nebo tak přepálené, že v důsledku se nejvíce zábavy vytváří kolem nich. A to je špatně, když třetí housle táhnou celý film. Maggie Carey si to napsala, zrežírovala mohla by si to sama i pustit, aby viděla, jaký to kýbl nudy pustila do světa... Hrozně rád bych dal dvě hvězdičky, a vůbec většinou bývám shovívavý. Ale tentokrát, za to zklamání, se ve mě shovívavosti nedohledá ani Hubbleovým teleskopem... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nezkušená děvčica štrógluje listama od stromglů, aby vypsala všeco, co nikedy nefachčila, než bude valit do hokny, jako třebas hopnout do regála s nesymfonickým řízkem, se kterým by provozovala šaška v manéži bez Bolka Polívky, pak vyzkúšať rukodílo, prstoklad a kdoví co ješťa. Měla to pěkně vygómané. Mozkovčica zažije fešné noci s několika kohúty. Jenže já už na takové filmy zrovna nejsem, je to spíše pro mladší a navíc tu Mae nehraje, takže jsem byl docela zklamaný. Tož povalím dom. Zdar jak sviňa! ()

Reklama

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco jiného, něco víc, něco co by mě překvapilo a upoutalo na první pohled stejně jako oficiální text distributora. Děj byl nijaký, takový, no, chtěl by něčím oživit, okořenit, místo toho se scény neskutečně táhly, opakovaly a ani ztvárnění téhle myšlenky nebylo nic moc, nemám co vyzdvihnout nebo pochválit, ale zároveň nemůžu napsat, že to byl odpad, ale když nad tím tak přemýšlím tak můžu, žádné jiné hodnocení si tenhle film podle mě nezaslouží. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se mi myšlenka "prcičkovské" komedie z pohledu nadržených puberťaček líbila a smál jsem se, ale v okamžiku, kdy se film snažil moralizovat, moje dojmy znatelně klesly. Stejně tak fakt, že hlavní role je obsazená dost nešťastně a působila na mě hrozně nesympaticky. Možná i proto, že je postava Aubrey Plaza napsána neskutečně debilně. Možná to tak bylo schválně, ale mě film díky tomu místy dost lezl na nervy. Taťka Clark Gregg byl super, stejně tak cameo Rachel Bilson nebo vždy vtipný McLovin. Ale jinak dost slabé a hloupé. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Proč jsou jejich kozy tak malé?" "Protože jsou pravé." Dobře vymyšlené a hravé úvodní titulky. Aubrey Plaza je dobrá v tom, že dokáže zahrát sexy čubku i blbku, o kterou si skoro nikdo neopře ani kolo i když se mu nabízí, jako zrovna tady. Zpočátku byla fakt dost nepříjemná a nesympatická. V podstatě technický a zábavný manuál pro kluky jak na holky. Trochu nechápu to devadesátkové retro (ne, že by mě nebavilo, orgasmus do tváře Hillary Clinton mě pobavil), ale asi kvůli kontrastu. Nečekal jsem to tak zábavné. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)
  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)

Reklama

Reklama