Reklama

Reklama

Mé nové Já

(seriál)
  • USA Enlightened
Trailer 1
USA, (2011–2013), 8 h 42 min (Minutáž: 26–31 min)

Scénář:

Laura Dern, Mike White

Hrají:

Laura Dern, Diane Ladd, Sarah Burns, Luke Wilson, Timm Sharp, Mike White, Michaela Watkins, Jason Mantzoukas, Dermot Mulroney, Amy Hill, Riki Lindhome (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Neobvyklý komediální seriál o hledání smysluplnosti a naplnění uprostřed chamtivosti, korupce a pokrytectví korporátního světa. Poté, co sebedestruktivní Amy překonala psychické zhroucení v práci, se pokouší udělat ve všem pozitivní změny.  Ztratila v práci nervy. Odjela se léčit. Nyní je zpět, plná síly, inspirace a má (podle ní) vše pod kontrolou, je dychtivá přijmout v práci nové výzvy. Myslí si, že se změnila a nyní chce změnit svět... V neobvyklém komediálním seriálu HBO hraje Laura Dernová sebedestruktivní Amy, reprezentantku firmy zaměřené na zdraví a krásu, která se v práci nervově zhroutila. Amy se po třech měsících rozjímání a meditací v léčebném středisku na Havaji vrací, aby dala dohromady střepy předchozího života a dala mu nový směr. Součástí jejího světa jsou dobře míněné, ale obvykle nechtěné rady matky, s níž Amy nyní žije. Její povalečský ex-manžel, jehož jedinou potěchou jsou rekreačně užívané drogy. A skupina těžko snesitelných spolupracovníků, do které byla po návratu přeřazena. Seriál sleduje Amy při jejím nekonvenčním hledání cesty mezi tím jaká je, jaká chce být a tím co jsou ostatní ochotní od ní tolerovat. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

heimat

heimat (hodnocení, recenze)

Příběh radioaktivně toxické naivní vulvy, která díky sebezahleděnosti a pocitu vyjímečnosti nedokáže ani rozlišit, kdy má kua jít do p.dele a místo toho destruuje všechno a všechny ve svém okolí.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Mám takový pocit, že HBO posledních pár let zažívá obrovský úpadek - jedno průměrné dílo za druhým a tenhle seriál je toho důkazem, taktéž obrovské zklamání :(... "Králem" kabelových stanic je nyní bezesporu Showtime, sbohem HBO..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama