Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sahá až k nebesům, dotýká se pekla... Při posledních úpravách nového mrakodrapu dochází k několika nevysvětlitelným úmrtím. K případu je povolán vyšetřovatel Dennis Randall. I přes svou počáteční nevíru v nadpřirozené věci je přesvědčen, že místo obléhá temná síla, která vyvolává smrtelné představy ve svých obětech. Čím více rozplétá celý případ, tím více chápe přítomnost zla ze záhrobí. Neví jen jediné, jak je zastavit. Další ze série kultovních hororů, který se vám na dlouhou dobu zaryje pod kůži. (IFA movie)

(více)

Recenze (24)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Temná věž jako celek moc dobře nedopadla. Najde se zde sice několik velice zajímavých pasáží hlavně na začátku a na konci, ale to je dost málo. Snímek totiž po většinu času šíleně nudí a trvá zbytečně dlouho. Nenašel jsem zde absolutně nic co by mě přinutilo si tenhle film pustit ještě někdy znovu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ducharina, ktorá sa klania žánru, ale robí to po svojom. V rámci rozpočtu a talentom tvorcov a hercom. Občas z toho preniká celkom pekná praženica, ale sú to len minimálne minúty. Nie sú to zanedbateľné minúty v počte 90, ale ak náhodou plánujete aj niečo iné a neviete sa rozhodnúť, skúste to ´´iné´´, pokiaľ to nieje niečo ešte raniteľnejšie, ako toto. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Se zlověstností stoupá do výše, než se (ne)předvídatelně zarazí o neschopnost Wiederhorna a Francise udržet Dark Toweru pevné základy, stojících jen na dvou osobách: Michael Moriarty, Jenny Agutter; a to je při takové reklamě(Sahá až k nebesům, dotýká se pekla… – Danteho působivé podobenství nečekejte ani náhodou) zatraceně málo. …A ta maska na závěr; jistě bych pořídila lepší v nějakém skromném obchůdku se smíšeným zbožím, kde sortiment možná neuspokojuje místní zákazníky, ale jeho majitel je vášnivý fanda a hlavně znalec dobrého hororu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Toto se musí vidět, abyste tomu věřili. Pseudofilm, troufám si tvrdit horší než Bloody Mary, kterou jsem před časem viděl. Pokud pomineme celkovou absenci hereckých schopností, scénáristů a logiky, vyjdou nám z toho hezké dokolečka opakované záběry na výtahovou šachtu (asi nejhorší vata v historii kinematografie) či donekonečna omílané jiné záběry. A když se momentálně neděje to, snaží se nás kameraman upoutat a vyděsit MIDI hudbou adekvátní roku výroby či nasadí rádobyděsivý záběr kamery. Nic z toho nefunguje. Osobně by mě zajímalo, jestli si film vydělal aspoň na výrobní náklady. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Mrakodrap je ovládaný zlým duchem. Umývač oken si skočí šipku z 29. poschodí na chodník, hlídač se dobrovolně nechá přejet výtahem, nějací poliši se s chutí navzájem postřílejí a tak podobně. Hlavní architektka, detektiv a parapsycholog se dají do objasňování záhady. Velmi nudný video-kus,velmi špatný. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Max (Theodore Bikel) během rozpravy s přízrakem zmíní, že jeho otec studoval u Sigmunda Freuda, což byl lékař – neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy pocházející z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)

Reklama

Reklama