Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce aspoň nějaký posun a rozhodně k lepšímu. Víc akce, víc srandy a ještě ulítlejší zábavy, rozhodně je to film, který stačí jednou a je to fakt ten nejlevnější a nejubožejší způsob zábavy, co existuje, ale co... V rámci žánru vážně praštěnýho hororu, který je spíš komedie, se to dá tak nějak akceptovat. Ale z braku prostě oscarovej film neuděláme, co si budem... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zatímco u prvního dílu jsem upřímně věřil, že veškeré nedotaženosti jsou dílem nulových režisérských schopností a odstrašujícího hereckého umu všech postav, tak v pokračování mám velmi intenzivní pocit, že se všechny filmařské chyby dějí zcela záměrně, protože je to celé neuvěřitelně do očí bijící. Zadat do kolonky žánry jako horor či thriller může jen opravdová píča, která film rozhodně neviděla. Samozřejmě se jedná o čistokrevnou komedii, protože komediálních prvků je na každém rohu požehnaně, kdežto ty hororové jaksi chybí. Já osobně se přiznám, že jsem se docela dost nasmál. Rozhodně víc než třeba v přisrané jedničce. A filmu, který je tak neuvěřitelně debilní a působí neuvěřitelně komicky snad každým okamžikem, nemohu rozhodně dát odpad ani jinak směšné hodnocení. Tento film je přestřelený úplně v každém ohledu. Dialogy jsou na samém vrcholu stupidnosti. Už dlouho jsem neviděl nic, kde by rejža zvládl vybudovat film na totální debilitě úplně všeho. Všechno je opravdu ještě horší než v jedničce a nevěřím, že něco takové dovede napsat zdravě smýšlející jedinec. Kupodivu všechno dohromady skvěle zafungovalo. Na tento díl jsem se těšil pouze sarkasticky, ale na pokračování se budu těšit už zcela upřímně, protože takhle vypadá švédský stůl plný toho nejabsurdnějšího humoru. Ke zhlédnutí doporučuji pár vychlazených zlatavých moků. V dnešních vedrech by určitě nepohrdl vůbec nikdo. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Pokud první Žralokonádo nechalo snad někoho na pochybách, tak toto pokračování rozmetá (doslova!) všechny pochyby už od samého začátku, protože Steve z Beverly Hills tu není před žraloky v bezpečí dokonce už ani v letadle... :) Takhle zábavná chujovina tu nebyla už roky! Když k tomu připočtete naprosto neuvěřitelné dialogy typu: - Proč jdete dolů? - Prší žraloci! řízlé záběry z televizní předpovědi počasí, ve které rosnička ukazuje předpokládané úhrny žraločího spadu :D, tak buď dostanete výtlem, který vás nepustí až do závěrečných titulků anebo nevydržíte ani prvních pět minut - záleží na přístupu... P.S.: Tara Reid s cirkulárkou místo ruky je absolutně nejvíc!!! :D ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)

Reklama

Reklama