Reklama

Reklama

Žraloci na s(o)uši

  • Malajsie SeaFood (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Animovaný film Žraloci na s(o)uši vypráví o dvou žraločích bratrech – malém Pupovi a velkém Juliovi. Poté, co pytláci ukradnou z jejich útesu žraločí vajíčka do gurmánských restaurací, rozhodne se malý Pup stůj co stůj zjednat nápravu a pln odhodlání se vydá na souš, do lidského světa, kam nikdy předtím žraločí ploutev nevkročila. Julius se však začne o osud svého malého brášky na pevnině obávat – a ve speciálním robotickém obleku, který kdysi společně sestrojili, se vydá na souš zachránit Pupa. A když už jednou vyleze na břeh, nenechá si rozhodně ujít příležitost zjistit, jak vlastně chutná opravdové suchozemské kuře – divoká žraločí jízda začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Možná je to pták !!" - "Jenže pták přece nezní, jako když.." - "A nebo je to letadlo !!" ;) Jakkoli tenhle malajský animák platí za nesmírně lacinou a špatnou žánrovku bez jakéhokoli vlastního vkladu, která v důsledku mimo tu spoustu kvalitních hollywoodských snímků, jež vykrádá a tupě kopíruje, zejména asociuje možná překvapivě tuzemské projekty Kozích příběhů, jednoho musí nejvíce zarazit skutečnost, že se tahle šmíra dostala do kin na úkor naopak nesrovnatelně povedených a originálních snímků kupříkladu z "nedalekého" Japonska.. Jakýkoli další rozbor Žraloků na souši, který s dalším veledílem studia Silver Ant a koprodukčním partnerem Al-Jazeerou spojuje velmi symbolický motiv krize identity, se zdá být naprosto zbytečnou prací, protože tenhle film vlastně vyjma otravného začleňování úspěšných, i stejně otravných, prvků a motivů především z těch pixarovských nenabízí zhola nic, a tak si jeden při sledování téhle scénáristické a dramaturgického hrůzy se slzou v oku vzpomene třeba na takové bijáky jako Hledá se Nemo, Doba ledová či Slepičí úlet.. Budiž, démoničtí krabi, co nahradili veverčáka z pravěké série, mě zaujali i pobavili, dál už však není, o co stát.. Většina charakterů je plochá ve svém antagonismu k žánrově očekávanému jako malajská lolita, většina přímo se nabízejících gagů a vtípků postrádá pointu, tvůrci rozehrávají hned několik dělových linií, které se však jen sem tam nesmyslně protnou, aby však častěji zůstaly bez využití či dokončení.. A nakonec ani ta animace mnoho radosti neudělá.. V jednotlivostech bizarní, leč jako celek neskutečně zpackané, hloupé a zbytečné.. Vlastně, jak jsem již zmiňoval, úplně stejně jako Kozí příběh se sýrem i bez něj, který však i dík ignoraci domovské animátorské školy irituje ještě o chlup víc.. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Animovaný příběh dvou žraločích bratrů, si pouští fantazii na špacír a žraloky na souš. Ovšem, že to nelze srovnávat s megarozpočtovými filmy od Disneyho a myslím si, že to ani tvůrci neměli v plánu. Taková jednohubka pro ty malinké diváky, neurazí ani nenadchne. (CZ dabing) Rozpočet : $4 miliónů, Tržby: $2,226 miliónů ()

Reklama

Raimok 

všechny recenze uživatele

To bylo poprvé, co jsem v kině regulérně usínal. Animace sice nebyly tak hrozny, ale všechno ostatní byla vesměs hrůza. Ze začátku to bylo hrozně zmateny, příběh nezajímavej po celou dobu. V sále nás sedělo asi šest a vypadalo to, že všichni jsme zvyklí na daleko lepší a vtipnější animovany filmy. 23 % ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Náhodou... napriek nízkemu hodnoteniu a nie najlepším komentárom, som si túto anime aj tak pozrela. A musím povedať že to nebolo až tak hrozné ako to tu ostatní hodnotiaci prezentujú. Animácia bola pekná, aj dej to aký taký malo. Pre deti veľmi vhodný. A preto to aj tak hodnotím. Priemerná rozprávka na nedeľné odpoludnie potešila. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

... alebo hodina a pol utrpenia. Otrasná hudba (-1*), stupídne dialógy (-1*), slabý príbeh a vykradnuté postavy (-1*) a hlavne -1 hviezdička za to, že to nejaký blb, ktorý si myslí, že všetko animované priláka deti a zarobí peniaze, pustil do kina. Animáky mám veľmi rád, a popravde ešte sa mi nestalo, že by som sa pri nejakom takto nudil. Nikdy viac... 20% ()

Galerie (70)

Zajímavosti (1)

  • Studio Silver Ant vytvořilo první promo teaser k filmu již v roce 2001, celovečerní snímek však vznikl až o 10 let později. (Raztubyl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno