Reklama

Reklama

Recenze (50)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám aspoň zábava! A hrozně ráda vidím, že jako si umí Amíci nezřízeně lichotit, dovedou se úplně stejně i urážet... naprostá terapie šokem i způsob, jak vtipně sdělit veřejnosti pravdu (kterou beztak všichni vědí) a přitom se tvářit, že přeháním. VIP raut plný hořkých pilulek, který by nebylo marné uspořádat i u nás, ale tuzemským celebritám na to patrně chybí koule :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nesympatická sebranka se setkala v (v USA zřejmě extrémně populárním) pořadu aby se navzájem urážela a hlavně aby dala na p*del Charlie Sheenovi, který svou hvězdnou kariéru pohřbil pod tunami kokainu a prostitutek. Nic proti vyloženě americké zábavě ale přes celkovou ubohost a trapnost, jsem se prostě nedokázal smát. Nebo možná jednou i jo.... ()

Reklama

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda show.Wow.Všechny hvězdy jako Mike Tyson, Steve-O, William Shatner a další předvedly skvělou zábavu, když uráželi jednu z nejproblematičtějších a nejslavnějších ikon filmů Charlieho Sheena.Celou tu dobu to bylo "dobré".Ale poté co si stoupl za mikrofon Charlie Sheen mi spadla huba do klína!Jak on jim to všem dokázal vrátit, vážně jsem byl v šoku.Jedinou věc, kterou bych vytkl byl nevhodný vtip Amy Schumer, ve kterém zmínila zesnulého Ryana Dunna, kterého si všichni pamatujeme z kultovního Jackassu.Ale jinak jsem se hrozně moc bavil, doporučuji všem! ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že lidská zábava došla svého dna. Banda lidí ze Showbussinesu rožní(urážejí, zesměšňují) vybraného jedince, který se toho všeho účastní. Aby to nebylo tak jednoznačné, urážejí se i navzájem. Většina dochází k pultíku s předem napsaným textem ale nejdou se i tací, kteří to chrlí ''z patra'' a proto jejich výstupy mají různou kvalitu. V tomto díle mě vyloženě příjemně překvapil Mike Tyson, který vypadal jako dost ''miloučká'' osůbka, dalším velkým plusem byla záverečná řeč Charlieho Sheena, který dokázal že je možný to dělat i bez užívání velkého množství vulgarismů narozdíl od ostatních. 3* + 1* za Tysona a Charlieho závěr ...Pokud máte rádí Standup comedy směle do toho !! ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

trošku mi to přišlo spíš než roast of charlie tak roast of mike tyson.. tomu každý uštědřil ránu... něco z toho bylo slabší většina byla jenom neuvěřitelně hrubě sprostá a inteligentní humor po američanech ani nemůžu chtít.. ale i tak sem se docela bavil.. zvlášť s kapitánem kirkem a tim blondakem jeselnikem.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Oscary bude moderovat Méďa

Oscary bude moderovat Méďa

03.10.2012

No dobrá, jen skoro. Pětaosmdesátý ročník udělování výročních Cen Akademie dostal totiž na starost Méďův tvůrce Seth MacFarlane. Duchovní otec Griffinových (aka Family Guy) má za sebou opravdu dobrý… (více)

Reklama

Reklama