Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Neodolal som lákavému zoskupeniu súčasných martial arts hviezd Frank Grillo - Iko Uwais - Yayan Ruhian. Spočiatku mi akosi nedopínalo, ako sa do príbehu, situovaného do LA vlastne pripletú indonézski bijci, no scenárista mi na to zanedlho poskytol svojskú odpoveď... Stret tejto nevšednej fight squadry s nepriateľskými mimozemšťanmi by za normálnych okolností bol určite luxusnou záležitosťou, akonáhle sa však na scéne objavili gigantickí emzácki roboti, mlátiaci sa v štýle Pacific Rim, dobrý dojem bol preč. Takéto lacne pôsobiace finále si Liam O'Donnell mohol pokojne odpustiť, veď koniec koncov čosi tak výpravné a megalomanské sa s 20 miliónovým rozpočtom, ktorý mal k dispozícii ani kvalitne natočiť nedá. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Losangeleský policista Mark (Frank Grillo) si na plicejním oddělení vyzvedne svého syna Trenta a poté podzemkou odjíždí domů, ale jejich cestu přeruší právě probíhající mimozemská invaze. Mark, Trent, Audrey (Bojana Novakovic) a Sarge (Antonio Fargas) se snaží dostat do bezpečí, ale končí za svitu modrého světla ve vesmírném korábu, který se nedlouho předtím snažila zlikvidovat americká armáda. Mark se probouzí jako první a snaží se lokalizovat ostatní, ale svojí vinnou končí oddělen od ostatních. Mark při procházení lodí narazí na mimozemšťana s červenýma očima, který ho dovede k téměř rodící ženě. Elaine mu vysvětlí jak to bylo s ní a Jarrodem. Mark se zaváže narozenou holčičku ochránit a dostat z lodi, ale vše se trochu zkomplikuje. O osudu celého lidstva se rozhodne v prastarém chrámovém komplexu v džungli... Toto pokračování, které se odehrává souběžně s dějem prvního filmu v mnohém dost překvapilo, protože nabízí ucházející příběh, kvalitní triky a masky mimozemských návštěvníků. Soubojů jsem čekal více, ale jinak se jedná o velmi povedenou záležitost. Frank Grillo a Iko Uwais (Sua) mají jeden souboj, ale ten je přerušen a o vítězi proto není rozhodnuto. Yayan Ruhian se předvede v akci s mačetou při boji s emzáky. Na závěr ještě několik informací z filmových titulků. Akční choreograf byl Iko Uwais. Kredit bojový choreograf sdílí Iko Uwais, Yayan Ruhian a Very Tri Yulisman. HODNOCENÍ 70% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

První Skyline nebyl nic moc, ale vyloženě sračka to nebyla. Druhý díl je o dost zábavnější. V podstatě sledujeme stejnou událost očima jiných postav a jestě pak i za děj prvního dílu, který až tak nutný není vidět, snad jen kromě jedné postavy. Na 20 miliónový rozpočet je to celkem epické a film má v podstatě 3 úplně jiné třetiny. První v Los Angeles, druhá na kosmické lodi a třetí v Laosu, kde se do děje v mísí Iko Uwais a Yatan Ruhian. Bohužel fight mezi Grillem a Uwaisem skončí dřív, než se nějak rozjede a Yayan je tu taky trestuhodně nevyužitý kromě konce, kdy mačetou efektivní rozřeže několik emzáků. Dozvíme se více o emzácích a konec je tak trochu ve stylu druhého Independence Day. V rámci výplachu na jeden večer ideální. Objektivně 6/10, neobjetivně o bodík více. Klidně bych si dal trojku. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama