Reklama

Reklama

Epizody(22)

Zákeřný virus způsobí apokalypsu a Japonsko ovládne korporace GHQ. Středoškolák Shu ale získá zvláštní schopnosti a táhne ho to do odboje. (Netflix)

Diskuze

ivvik

ivvik (hodnocení, recenze)

SPOILER:

U mě GC ztratilo nejvíc oživením Gaie. Měla jsem ho ráda, ale kurňa ať si příště rozmyslí jestli chtějí nějaký charakter definitivně zabít, nebo ho budou chtít později ještě použít. Já už jsem tenhle zvrat prostě neskouskla, i když Shuovi proměny jsem ještě zvládala.

KONEC SPOILERU

No a můj globální dojem... byla to blbost, ale koukalo se na to dobře

KiritoSenpai

KiritoSenpai (hodnocení, recenze)

SonGokussj: mno máš pravdu, ale tak to si myslím není moc důležité když tě GC baví. Ikdyž ti vážně musím dát za pravdu že se Shuova osobnost mění s dílem, což je určitě špatně...

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Guilty Crown to už trochu přehání, nemyslíte? :-) *SPOILERY*

Na začátku záporák = klaďas, klaďas = záporák, nekňuba s obrovskou silou, spousty episoidních naprosto nenavazujících dílů.

Po smrti záporáka se z nekňuby stal bezcitný král (během několika dní), který se nebojí zvolit taktiku "živých štítů" při svém ultimátním útoku, po kterém (PO kterém...) na něj všichni obrátí zbraň a vyloženě ho tím srazí na kolena a na scéně se objeví onen "umřetý" záporák... Který je najedou v přátelství s klaďasama. Tedy záporákama. Takže se ze záporáka-klaďase stal záporák-záporák :-D No to ne... Už aby to skončilo :-)

Reklama

Reklama