Reklama

Reklama

Left 4 Dead

Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 9 min

Recenze (30)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Být to animované a nacpat na obrazovku ještě více postaviček, byla by to vtipná pecička pro pařany. Takhle je to neobratné cosi, co se první minuty tváří jako vážný fanouškovský pokus o zfilmování slavné zombie akce, zatímco v závěru vycení zuby nepříliš podařený koktejl postav a triků z několika akčních titulů. ()

marien1039 

všechny recenze uživatele

:-D :-D :-D Ježiš, to byla blbost :-D Chápu, že to nejspíše splácali fandové této super onlinovky. Na to, že je vidět, že to dělalo kdovíjaké pofidérní studio, je to celkem fajn. Srandovní byly ty zvuky přímo z té hry, alespoň pláč Witchky mohli udělat sami. Francis i Louis sedli jak prdel na hrnec. Holčina, která hrála Zoey evidentě nepřečetla ani knížku "Herectví pro začátečníky". Nápadné otírání potu z čela a její škrcení vypadaly jako ze špatné školní divadlení hry. Starého vysloužilého veterána Billa jsem se nedočkala, neboť evidentně nesehnali herce, tak jej pro jistotu zabili už na začátku. Pak jak tam začali chodit naprosto cizí lidi, oblečení jak ze Stargate a už mě to přestalo bavit. Splácali tam do toho Mortal Combat, Call of duty a další onlineovky a už to bylo na pytel. Ale na to že to má jen necelých 9 minut, je docela zvlášntí, že to tak nějak nefrčí od začátku do konce, ale spíše se to nudně vleklo. Každopáně, jako zbožňující fanoušek té hry tomu nemohu dát méně než 3 hvězdy ani kdybych se moc snažila, protože ji pařím od rána do večera už od toho týdnu, co vyšla... :-D ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

K tomuto zombie kratasu neni co vytknut, pretoze je to napumpovane adrenalinom az do konca filmiku. Likvidacia neziaducich nemrtvych vyzerala skvele, aj ked obcas to zaskripalo mensou kvalitou spracovania nemrtvych, ako bol priklad toho megaobra. To je ale len minimum, ktore vobec nema za zle, aby som film nejako moc kritizoval. Uvital by som aj viacej minut do tohoto minidielka, ktore by filmu dodali vacsiu stavu ku putovaniu medzi ulicami plneho nemrtveho odpadu:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nehrál, ale tento kousek docela pobavil. Jak nemám rád zombie, tak tahle akční střílečka mi rozhodně nevadila a dokonce bych přivřel i oko nad tím přemrštěným závěrem. Bohužel se to tvůrci snažili udělat co možná nejzajímavější, ale právě tím si ublížili asi nejvíc. Je docela smutné, že někteří neumí rozeznat Sub Zera od Scorpiona…ale tak to je jejich věc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pri tomto shortíku musia mať hráči menší orgazmus. Len ja, neznalec, som tu zaregistroval HALO a MORTAL KOMBAT. Ale o čom som to vlastne chcel? Zombie žáner je už pomerne dosť v kríze a toto fan dielko je už sedem rokov staré, čiže začiatok konca začal už dávno. Takže, starí dobrí Romero, Fulci a jeho italo bráškovia. ()

Zajímavosti (2)

  • Film je natočen na motivy stejnojmené počítačové hry. (AngelusCZ)
  • V krátkometrážním snímku se neobjeví jen postavy ze stejnojmené hry, ale také postavy z her „HALO“, „Mortal Kombat“, „Gears of Wars“, „Call of Duty“, „Final Fantasy“, „Portal“ nebo „Team Fortress“. (Wade)

Reklama

Reklama