Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hi-tech slasher, který se chlapům s koulema musí líbit. Celou první hodinu se v něm totiž vystavuje početná skupina kočiček - támhle je kočička v kalhotkách, támhle je hanbatá kočička, další kočička živelně souloží. Všude samá kočička vhodná k pomilování, takže jeden pak odpustí tu úvodní rozvleklost. Ale ještě je tu Loverboy; plešatý a otylý sympaťák, který chce být taky milován. Proto v 58. minutě naběhne do Girlhousu, aby dívkám ukázal, jak něžný dokáže být. Třeba se svým kladivem... Pravidla nejen striktně dodržující (zapícháš si - chcípneš), ale i příjemně inovující (ukážeš kozy - chcípneš) vyvražďovačka, která je silná hlavně v závěrečné třetině. Maskovaný, s nikým se nepárající psychopat v ní roztočí pod dohledem web kamer nečekaně solidní párty. Bloody se bavil. (69,69%) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

SLASHER'S NOT DEAD! A to je správa roka! Síce to ešte nie je tretia generácia slasherov, ale už sa k tomu blíži. Kým prvá definovala pravidlá, druhá generácia si ich bola vedomá, zdá sa, že tretia bude o ich zreálnení. Zásadná vec, ktorú má spoločné tak It Follows ako aj Girlhouse je dôraz na postavy a na ich charakter. I keď v oboch filmoch je to zatiaľ len v užších náznakoch, preto ešte s rečami o comebacku treba počkať. Zatiaľ ide o vydarenú resuscitáciu. Jedným z dvoch hlavných problémov tak Girlhouse ako aj It Follows je v na slasher realistických, no stále nie úplne dotiahnutých postavách (v jednej scéne sa Matthews snaží diváka presvedčiť, že pornoherečky sú ľudské bytosti ako my a hneď v ďalšej nasleduje ich karikatúra). No hlavným problémom je konanie postáv v kľúčovom okamihu každého slasheru - vraždení. Bohužiaľ s výnimkou asi jednej minúty (hrdinka berie do ruky kameru), je to všetko po starom: vrah píše príbeh, postavy sa mu prispôsobujú - reakcie postáv vo vypätých okamihoch sú stále účelové. A to je výzva, ktorá čaká tvorcov najbližšie: dobudovať postavy a nechať ich autonómne konať a čeliť vrahovi. Girlhouse disponuje veľmi sympatickými postavami, ktorých mi bolo skutočne ľúto, charizmatickým vrahom s uveriteľnou psychózou (skvelý flashback na začiatku, chcel by som to vidieť ako celovečerný film) a originálnym námetom, ktorý vytvoril doteraz asi najvernejšie spracovanie prepojenia online kamier a hororu (to, čo sa nepodarilo Williamsonovi v Scre4m). Skladám klobúk a teším sa na ďalší vývoj žánru. Halloween - Scream - ??????? ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Kylie je slušná vysokoškolská studentka a právě těm se ve filmech často dějí nepěkné věci. Slečně umře tatínek. Mamka nemá peníze na její studium a jedinou variantou jak z toho ven je ve filmu prezentovaná možnost svlékat se za peníze na internetu. Jelikož je Kylie opravdu velká fešanda, je jí nabídnuta možnost přestěhovat se do ultraluxusního a korektního web bordelu na utajené lokaci, kde už pracuje mnoho velmi atraktivních holek s různými choutkami. Vše běží jako na drátkách. Návštěvnost stránek díky nové kosti v domě stoupá, Kylie je se svým životem spokojená a dokonce se i zamiluje. V tuto chvíli se ale na scéně objevuje uživatel Loverboy, který si s sebou nese trauma z dětství a nabroušenou sekeru.Girlhouse je hodně nekorektní slasher a za mě super a palec nahoru. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pravda, Girlhouse je určitě jeden z těch lepších slasherů poslední doby, bohužel režisér nemá, nebo nechtěl použít i mozek a tak je to místy zase neskutečně idiotské.Do demence všech Vřískotů to má sice daleko, ale když máte vilu plnou luxusních kurviček a jeden retardovaný medvídek jí dokáže v mžiku najít a vykosit, jelikož ochranka je jeden imbecilní playboy co dřív předváděl slipáče u Kelvina Klajna, atmosférou vám potom výsledný film opravdu nečrší.Díky bohu to má sympatické postavy, které jsou spoře oděné, když si vrah nasadí masku, už to není taková komedie a vřaždy jsou povedený.Solidní, leč obyčejný průměr, kterému jeho demenci lze odpustit jen díky stejné míře zábavy, tudíž 50%.Pořád si jen řikám, jestli už někdy někdo natočil opravdu inteligentní vykosovačku, kde se všichni nechovají jako debilové.Vy byste přaštili sadistického vraha násadou od koštěte a utekli?Nebo byste mu rozdupali lebku až byste hnětali kašičku? ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to svižne a veľmi zaujímavo ale potom nastala na dlho doba temna tzv.hluchá zóna,lebo sa tam nič nedialo.Len samé obkeckávačky a až po asi 40 minútach sa konečne dostavilo aj krvavo červené sfarbenie.Kto pozerá tento film a nevšimne si aspoň tri tri totálne nezmyselne situácie,tak ho obdivujem za jeho pozorovateľského ducha.No takto je to klasický slasher,ktorý nemá v sebe ani kúska výnimočnosti. Ale sú tu krásne babenky a dosť dobre znázornený šialenec aj ako herec bol uveriteľný.Film mal zahrievacie dlhé kolo,k tomu neoriginálny scénar ani vraždy neboli dostatočne zaujímavé ale bol poňatý aspoň druhá polovica svižne,drsne a odhodlane ale viac než 3* mu dať nemôžem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)
  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama