Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako náhle sa tam na začiatku zjavilo logo Disney, tak asi každému bolo jasné, že pôjde o ďalší typický motivačný športový film s očakávanou schémou deju smerujúcou ku krásnemu happyendu. A tak sa aj stalo... Ale na druhú stranu, takých je väčšina športových filmov - o motivácii, snahe a námahe, ktorá napokon vedie k zaslúženému úspechu. A pokiaľ vznikol film na skutočných základoch, tak potom niet o čom pochybovať. Napriek značnej disney-klišovitosti to však bol príjemný filmový zážitok s dobrou atmosférou, a musím opäť pochváliť výkon Kevina Costnera, ktorého azda začnem mať napokon aj celkom rád. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Film z produkcie štúdia Walta Disneyho nebol taký sladký, ako som očakávala. Výberom scén je pomerne triezvy, skoro až dokumentárny. Je jednak o vzniku týmov cezpoľného behu na amerických univerzitách v 80-tych rokoch, ako aj o živote v hispánskych mestečkách v Kalifornii v tej dobe. Kevin Kostner ako tréner White je dobrý, ale nie je to zase mimoriadna úloha. Je skôr zaujímavé sledovať život jeho rodiny v novom prostredí. Záver filmu „podľa skutočných udalostí“ nebol až taký stopercentný happyend, a preto bol zaujímavý až do konca. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době supr zážitek z životopisné story se sportovní tématikou. Také skvělým Costnerem a Bello! Doják jak má být, který si určitě zaškatulkuji, jako jeden z nejpovedenějších v roce 2015. Jinak musím podotknout, že to jak se po posledním závodě zachoval trenér White, to je ta skutečná síla, víra a hrdost!!! Závěr filmu, kdy nám o třicet let starší hoši - skuteční běžci z McFarlandu vyklusávají, je tou nejúchvatnější třešničkou na dortu! 90% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční Disneyho sportovní pohádka v klasicky slušivém kabátku. Costner je pro podobné role jako zrozený a není se co divit, že i další o(b)sazenstvo kolem něj se podařilo zvolit vhodně. Příběh umí upoutat a tak se i přes veliké množství klišé dá hodnotit nadprůměrně. Sice jen mírně, ale nadprůměrně. 60 % Oblíbená část- Joseho školní práce ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád snímky so športovou tématikou a obzvlášť keď sú natočené podľa skutočnosti. Doposiaľ to však bol samý americký futbal, možno hokej, kraso, dokonca boby, sem tam sa objaví nejaký príbeh o klasických futbalistoch, a teraz z nenazdajky cez poľný beh. No a možno práve z tohto dôvodu ma tento snímok nezasiahol tak, ako sa to podarilo iným. Pre mňa sú z tohto pohľadu jednoznačne TOP filmami: "Remember The Titans" či formuliarski "Rivali". ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama