Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (90)

psychohippo 

všechny recenze uživatele

Chcete-li jízdu na tobogánu absurdních nahodilostí, při které se vycákáte v bazénku krve a navíc získáte trvalý důvod k pochichtávání nad umělohmotnými vánočními stromky, tak je to film pro Vás. Na severu jsou dlouhé zimy a dlouhé dny bez slunce, na jejich humoru je to poznat. Na závěr rozpitého večera nebo po nedělním obědě, kdy potřebuje mozek vypnout. Já dal tu druhou variantu a sedlo mi to dokonale. 78% ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné černá komedie s dost překvapivým koncem. Je vidět že v Norsku vládne úplně jiný druh humoru než ve zbytku světa, což rozhodně není na škodu. Smál jsem se opravdu od začátku do konce a to i když samotná dějová linie byla trochu slabší. Ona už jenom továrna na vánoční stromečky působí neuvěřitelně vtipně.....to jakým způsobem ty stromečky dělají, všichni zaměstnanci...... rozhodně fajn kousek. Atmosféra samotného Severského filmového podzimu a i kina Atlas už se mi docela dostala pod kůži a myslím že od teď už budu chodit převážně do Atlasu. [Severský filmový podzim 2012 - Kino Atlas - 16.11.2012] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zkušenost mě naučila, že opice se velmi nerady dělí." Nerad trávím čas s debilama, leč stalo se. Mistři Norska ve vymýšlení blbejch plánů do toho šli naplno a já jsem neměl komu fandit. Na jejich obranu musím napsat, že 1,739.361 se opravdu špatně dělí čtyřmi. Třemi to jde, ale když jsou kladivo, pistole a brokovnice nepřátelé dělení, tak to musí jít jinak. Já jsem se tedy bavil nad absurditou některejch scén, ale nebavilo mě každou chvíli se utírat od krve. A nejvíc mě zaujalo, že Rosenborg Trondheim nemusí vždycky vyhrát. To bylo šokující zjištění. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Podle mého velmi povedená černohumorná severská akční syrovinka z pera Jo Nesbø . Vzbuzujeto i dojem spříznění s tarantinovkami - třeba s Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994), ty jsou o 11 let mladší.  Za vidění to stojí nejen pro příznivce severských černohumorných akčních filmů bez ohledu na nízká hodnocení na ČSFD. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nebavil jsem se sice tak dobře jako u Lovců hlav, ale bavil jsem se, a to je důležité. Tohle rozplétání příběhu nahlých úmrtí v malém norském městečku mě dokázalo často rozesmát, a určitě to nebylo proto, že se tady vyskytoval nadprůměrný počet blbů. Bylo to sice jednodušší a ne zrovna originální, ale nenudil jsem se a rozesmálo mě to, a to je u komedie základní požadavek. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama