Reklama

Reklama

Měsíční stroje

(seriál)
  • Velká Británie Moon Machines

Obsahy(1)

1. díl (Saturn V): Představí se vám příběh o impozantní lunární raketě Saturn V, která v sobě sloučila vizi německých raketových inženýrů 2. světové války s vizí skupiny amerických inženýrů.

2. díl (Řídicí modul): Uvidíte příběh o inženýrech, kteří zhotovili řídicí modul Apollo, jenž poskytoval třem mužům potravu, vodu, vzduch a hlavně ochranu během letu na Měsíc a zpět.

3. díl (Navigace): Podíváte se, jak se skupina počítačových vědců poprala s náročným úkolem letu na Měsíc a zpět v době, kdy ještě neexistoval počítačový kód a software.

4. díl (Měsíční modul): Představí se vám inženýři, kteří dosáhli jednoho z nejpozoruhodnějších inženýrských počinů v historii – vozidla Lunar Bug – a jak se vypořádali s nároky omezujícími hmotnost.

5. díl (Skafandry): Představíme vám mimořádné inženýry, kteří zasvětili své životy programu Apollo a konstrukci a neustálému zdokonalování vesmírných skafandrů.

6. díl (Lunární rover): Představíme vám mimořádné inženýry, kteří zasvětili své životy programu Apollo a konstrukci a neustálému zdokonalování neobvyklého lunárního elektromobilu rover. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
majo25 Jiné
28.12.2013
JSachmet DVD
11.12.2013

Reklama

Reklama