Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá vesnice je vlastně oslavný film Šmoulinky. Konečně se dozvídáme, proč je jediná ženská ve vesnici. Stvořil ji Gargamel pomocí černé magie z hrudky jílu. Naštěstí umí kouzlit i taťka Šmoula, a tak ji změnil. Také je to již třetí animovaný film o Šmoulech, čímž cílí především na dnešní děti a ne na nás, kteří jsme odrostli na kreslených Šmoulech. Tak jak v kresleném seriálu, i zde jsou Šmoulové mírumilovní a možná ještě více roztančení a rozvrkočení. Především vysoké eskapádové tempo se drží od samého začátku až po konec filmu. Novinku přináší právě v zapomenuté vesnici. Lepší by bylo říct spíše ve ztracené vesnici, kde ještě žijí další Šmoulové, o nichž nikdo nemá vůbec ponětí. [2236. hodnocení, 109. komentář, 62%] ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šmolkov som mal rád ako krpec, tých nových filmových, som moc nemusel, ale toto ma bavilo trošku viac. Animácia celkom pekná, je to fajn pestrofarebne, ale chýbajú tomu zaujímavejšie postavy v takomto príbehu. Na jedno pozretie fajn a Gargamel v podaní Petra Marcina v slovenskom znení je skutočne dobrý. 60% - 3* ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Poutavý námět...konečně. Šmoulinčin původ. Bohužel cílovka jsou děti do 12 let. Takže naprostá apsence zajímavých a promyšlených momentů, dialogů či nových postav. Gargamel je zase za debila. Šmoulinka za obětavou hrdinku a divák za idiota, na kterého se kouká jen za á, jako na pitomé dítě, které si koupí kde jakou píčovinu s potiskem šmouly...protože je to in, nebo za b pitomého dětinského dospěláka, který si z nostalgie koukopí kdejakou píčovinku se Šmoulou s pouho pouhé nostalgie. Nápad skvělý, provedení okoukané klišé. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $45,020,282 Tržby Celosvetovo $197,183,546Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Jednoznačne lepšie než predošlé CGI kentusy, tu to bolo v celku slušne príbehovo zostavené a hlavne pobavilo. /60%/ ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Má čtyřletá dcera byla velmi spokojená. Sice jsme to nedokoukali, ale jelikož jsme nedokoukali ještě žádný pohadkový film, tak to nemohu brát jako bernou minci. Každopádně jsme museli jít koupit Šmoulinku. Několik hodin jsme se o filmu bavili a navíc se Šmoulinka dostala do dceřiné Top 5 jejich kamarádů na usínání. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)
  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)
  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama