Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film jednoznačne ťahá nadol slabý scenár. Je to smola, ale archetypy sa nedajú omieľať donekonečna a séria zúfalo hľadá svoju novú nemesis ako iba večne nešikovného truľa. Je fajn vidieť ako expanduje na poli objavu a kamošov, všetko odlišné či objavované má svoje čaro a vtedy si film najviac užijete. V momente, keď máte sledovať Gargamela, Azraela a starého kondora, zarazí vás nepríjemná stopáž archaických scén. Aj napriek tomu, že to vyzerá že sa mi táto zelená jazda nepáčila, opak je pravdou a držím palce nech sa na náš milovaný seriál z detstva nikdy nezabudne. 71% ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí tak nízké hodnocení, protože já jsem si tuto pohádku opravdu užil. Animace je naprosto skvělá, dialogy srší vtipem, doprovodná hudba je velice citlivě zvolená a prohlubuje tak jednotlivé scény. Názor, že je to opravdu jen a pouze pro děti v předškolním věku nesdílím a jednoznačně tuto zábavnou rodinnou záležitost doporučuji i starším generacím - 80%. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Skutečně, jen pro ty nejmenší. Celým snínkem se táhne mnoho klišé. Příběh mi připadal poměrně nezáživný a úměle natahovaný. Nenašel jsem moc originálních nápadů. Navíc je v této pohádce až přemnoho náhod a nelogičností. Ale animace je líbezná. Navíc vtom není nic nevýchovného, na děti to působí mile. Zbytek zachraňuje Gargamel (skvělý Lábus) se svým kocourem Azraelem a ztreštěným ptákem. Tahle trojka mě poměrně pobavila a zaslouží si svou vlastní třetí hvězdičku. Škoda, že nepobyla na plátně déle. Jinak malým dětem se to určitě líbit bude, takže to nebudu úplně zatracovat. Na závěr  první díl kvízovky s Pierrem. Jakou barvu mají Šmoulové? Správně, modrou. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu jsem očekával pokračování vcelku kvalitních animovaně-hraných Šmoulů. Namísto toho jsem dostal něco, co jsem musel od 10. minuty sledovat zrychleně. Naprosto katastrofální záležitost, která snad ani nemá potenciál sklidit chválu ani od nejmenších diváků. Scénář mají na svědomí dvě ženy, které musely být při psaní řádně sešmoulované. Obě paní by měly lidstvu prokázat službu a urychleně změnit zaměstnání. Celý děj se motá kolem Šmoulinky (v originále Smurffart), která zjistí, že je vlastně úplně k hovnu. Aby si toto přesvědčení potvrdila, tak se vydá pátrat do světa, kde si dle očekávání potvrdí, že k hovnu skutečně je. Kromě Šmoulinky divák sleduje ještě plnou vesnici nadržených Šmoulů. Celou stopáž snímek nezavadí ani o kousek humoru, ba dokonce ani o kousek ničeho, co by bylo aspoň trošku zajímavé. Naprostá ztráta času a jeden z nejubožejších animáků, jaký jsem v životě měl tu smůlu vidět. Hnus! ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY, KDYBY NÁHODU CHTĚL BÝT NĚKDO PŘEKVAPENÝ Nevěřil jsem tomu, že ten film může být tak špatný... Tak jsem se podíval a opravdu, je to špatné. Nudný děj, nepobaví to a spíš znudí, podruhé bych to fakt nedal. Co se týče děje - Šmoulinka najde mapu nějaké ztracené vesnice, chce ji najít sama, ale jde s ní ono zmíněné trio. Aby se neřeklo a film měl nějaké "napětí", pronásleduje je Gargamel. Vesnici najdou a jsou v ní Amazonky. Jedna šmoulinka vedle druhé. A pak je najde Gargamel, všechny šmouly (Z mužské i ženské vesnice) unese, ale Šmoulinka se obětuje a zachrání je všechny, pak si všichni myslí, že je mrtvá, ale ona to nějkou náhodou přežila a na konci se definuje Šmoulinka a pak se slaví, že žije. KONEC. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)

Reklama

Reklama