Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odvážného mladíka Devona Milese, který chce dovést svou školní kapelu k vítězství. Sám je tím nejtalentovanějším bubeníkem, jaký kdy byl, ale velmi brzy zjistí, že cesta na vrchol vyžaduje víc než nadání. A co teprve když mu hlavu zamotá láska? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Toto je pro mě dost nepochopitelná záležitost. Celej ten zábavnej podnik (americký fotbal [baseball, či ragby - vlastně ani nevím, co to tam sportovali], tanečnice, roztleskávačky, atd.) a pak jakýsi bonbón v podobě bezva kapely nakonec. Já jsem si ani nevšimla, že by se na tý VŠ někdo něco učil. Kapela byla fajn, hráli bezvadně - ale pro koho a proč??? Co budou dělat, až dostudujou? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $56,399,184Tržby Celosvetovo $57,588,485 ║ Na prekvapenie to má veľmi dobrý náboj, či už po navodenej dramatickej stránke, či aj ľahkom romantickom nádychu a hlavne po hudobnej stránke. Kde je veľmi dobrá hudobná choreografická razancia, týchto školských kapiel. Výborná oddychovka. /70%/ ()

Reklama

billyador 

všechny recenze uživatele

Že jsou amíci divní, to většina z nás vidí podobně. Ale že jsou až takhle ujetí, to mne překvapilo. Film o pro nás vcelku nepředstavitelné záležitosti s nechutným militantním podtextem, jaký snad umí jen ve státech. No příběh celkem normální o tom, jak jsi dobrej, jak to všem ukážeš, ale až uvědomění si některých základních věcí fungování v teamu ti ukáže, že i špička "nepřebije" sama celou kapelu. A tak si až řikam, proč 4 hvězdy. No povím Vám to, film má prostě drajv a ikdyž tušíte, že tohle musí skončit hepáčem, jste přilepeni k obrazovce a dostává vás jedno bubenické choreo za druhým i ten jednoduchý děj který se odehrává mezi údery do nástroje. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nick Cannon - (Devon Miles) +++ Zoe Saldana - (Laila) +++ Orlando Jones - (Dr. Lee) +++ Leonard Roberts - (Sean Taylor) +++ Hudba: John Powell ++++++++++++++++ Vynikajuca choreagrafia, kamera, paradne bubnovanie. Pät hviezdiciek netreba brat vazne, je to len moje subjektivne hodnotenie, predsa len je to film pre specifickeho divaka......29.06.2008 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jaké je sobotní ráno s Rozjeď to? Plné rytmu, skvělé hudby, bubnů, které jsem si zamiloval, hromady tanečnic a hudebníků a v neposlední řadě s oddechovým a velmi příjemným filmem o tématu, které je pro Česku velkou neznámou. V Americe je holt všechno jinak a jejich tradicionalismus šahá tak maximálně 100 let zpět, ale o to mají více "zajímavostí" pro cizince. Možná není na první pohled poznat, zda je armádní výcvik horší než chození do univerzitního kapely, ale kdo si myslí, že opravdové souboje jsou jen na válečném bojišti, možná hodně rychle změní názor a to příjemný způsobem. Necelé dvě hodiny hudby, kterou jsem snad v životě neslyšel s líbivou choreografií, slušnými herci a v neposlední řadě s trochou patosu. Kdo chtěl něco jiného? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americké Atlantě. (Terva)

Reklama

Reklama