Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (557)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohodle se klidně mohl stát časem kult ve stylu Superbad. Bohužel někomu jakoby po 30 minutách došly nápady a přišlo na řadu povinné moralizování. Některé scény jsou skvělé (kondom, De Niro párty), některé (hlavně dialogy mezi Macem a Kelly) dost o ničem. Určitě bych se nejedná o nějakou bitvu o ulici. Užil jsem si každou Efronovu scénu. Od určitého momentu to prostě chtělo více pařit a méně polemizovat o smyslu života. 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jen škoda, že do každé takové jinak fajn komedie musí nacpat nechutnosti. Zde jich naštěstí nebylo tolik, ale určitě bych se obešel bez stříkajícího mléka, blití do bot a podobně. Takový humor pobaví možná 12 leté pubertální děti, ale podle mě takovéhle filmy mají být točené pro dospělé (případně studenty) a tak by se k tomu taky mělo přistupovat. Takže ano, natočeno je to solidně, herci ujdou, víceméně jsem se bavil, ale mohlo to být i mnohem lepší, kdyby tvůrci přišli s inteligentnějším scénářem a realističtějšími scénami. 55% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy podarené. Hlavne finálna mlátička a celá De Niro paródia. Alebo aj tie airbagy. Rogen a Byrne sú strašne v pohode. Takých susedov by som si želal. Hulili by sme trávu a kukali na americký Office. Efron znova obstojný a Dave Franco menej odpudivý ako v iných prípadoch. Celkovo je to pekná oddychovka. Postavená je na dobrom nápade, ale po určitom čase začne byť jednotvárna. Ako keby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť či tlačiť na pílu, alebo nie. A preto je to v konečnom dôsledku také nemastné-neslané. Pritom taká scéna dojenia je doslova epic. Stoller je bohužiaľ rutinnér. Jeho Sarah Marshallová ktovie prečo fungovala na výbornú a všetky ostatné diela začínajú byť počas sledovania pomerne nudné. A aj keď sa vyhýba tak typickému americkému pátosu na konci, musím priznať že v tomto prípade by mi sedel viacej ako kecy ľudí nad vecou, ktorý očividne nad vecou celý film neboli. Inak haluz. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie. Čekal jsem to horší. Seth Rogen mě jako prudící soused celkem pobavil. A Rose Byrne jako jeho žena taky nebyla špatná. Po tom, co se k nim přistěhuje Zac Efron se svým bratrstvem začnou problémy. Neustále si dělají naschvály a situace nemá konce. Některé scény byly opravdu hodně vtipné. Vynikající Christopher Mintz-Plasse mě jako jeden člen bratrstva taky celkem pobavil. Objeví se tam i Phoebe z Přátel. :) "Co to má být? Robert De Niro party." :D ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zkusíme to na ně po dobrým! Ubalíme jim brko! Ať vidí, že jsme v pohodě... nezabralo to, přátelská domluva... nezabralo to, přivolaná policejní hlídka... nezabralo to! Ok tak je prostě zlikvidujeme! Nekompromisní a nekorektní masakr ze kterýho jsem byl místy fakt mrtvej smíchy. Neříkám, že úplně všechny vtipy se povedli, ale kadence těch vpravdě ultimátních je místy neuvěřitelná. Samozřejmě, že pokud nemáte rádi hodně sprostých slov hodně vypitýho chlastu a vyhulených brk plus nějaký ty ejakuláty k tomu, tak se tomu vyhněte, ale ono to má i poselství sakra! a to kurevský až budou zase milovníci rádoby umění něco vyřvávat. Tenhle film o střetu generací je totiž geniální v tom, že jeho hlavní myšlenka je, že ani po třicítce nejste odepsaní a můžete to těm mladým fakanům a pařanům pěkně nandat no a konec konců další myšlenkou je, že i oni časem a z přibývajícím věkem zjistí, že nejde jenom pařit, ale skutečnej život je o něčem jiným. Já vím už slyším kecy o tom, že jsem starej páprda a ať se vrátím do hrobu, ale pěkný hovno! Tenhle film mě prostě oslovil hlavně proto, že na něm cejtím jak moc je dělanej pro lidi z mojí generace. Rogen je můj vrstevník a stejně nemůžu si pomoct, že i když se ta banda mlaďasů vedená Efronem kterej mi není moc sympatickej (spíš model než herec) ale chápu, že náctiletý prcinky by asi z jeho vysportovanýho těla lehce vlhli, snaží sebevíc aby byli hrozně vtipní drsní a prostě cool tak Rogen se svou mladou a děckem který se rádo kouká na rodiče když si to spolu rozdávají je všechny nemilosrdně a z přehledem strčí do kapsy. Většinu nejvíc vtipných hlášek a situací si nekompromisně kradou pro sebe. Takže to jo tohle můžu Rogen je borec a po Apokalypse v Hollywoodu nám servíruje další lahůdku, která mi tentokrát zachutnala ještě o něco víc. Libovej film na odreagování můžu vřele doporučit. Pár dílčích chybiček by se sice našlo, jak jsem napsal tak hezoun Efron z bandou mladých výrostků se ať se snažili jak se snažili, tak mě prostě nedokázali pobavit tak jako dědek Rogen a jeho neskutečný průpovídky. Tak já teda nevím fakt už jsem starej shnilej a odepsanej? Nasrat! Sice se přiznám, že dnešním náctiletým moc nerozumím, ale to rozhodně neznamená, že bych byl nějakej zapšklej páprda kterej se neumí s chutí pobavit. Takže teda rezervy bych našel, ale tentokrát je ignoruju a pálím všemi pěti už z toho důvodu, že i když je to možná předčasný vykřikovat v půlce roku, ale já to klidně vykřiknu, tak to vypadá, že Rogen a spol si touhle sousedskou válkou po loňský Apokalypse zaslouženě připisuje další komedii roku.95% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Zac Efron (Teddy) si počas zápasu s Daveom Francom (Pete) zlomil ruku. Scenáristi a producenti začali panikáriť a plánovať, ako zakomponovať zlomenú ruku do scenára a ako to zmení rozpočet. (jedenzdvoch)
  • Scéna, v ktorej dieťa sleduje Maca (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) počas sexu, nebola plánovaná. Pôvodne mala scéna skončiť po tom, ako ho Mac otočí, no keď režisér spozoroval, že sa na nich dieťa neprestáva pozerať, dal pokyn jednému z kameramanov, aby ho natáčali. Ak sa dobre započúvate, môžete počuť, ako sa na tom Rogen a Byrne smejú. (jedenzdvoch)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to od dubna do května 2013. (rafix)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama