Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nuda a bída. On už první díl byl takový divný, nic moc záživný, balancující někde mezi bláznivou komedií a vážným dramatem, což není úplně dvakrát rozumné spojení, ale pořád to ještě tak nějak silou vůle fungovalo. Pokračování Sousedů je ale už jen tragickej vývar, kde už nefunguje nic. Vtipnost a zábavnost se smrskly na minimum, a to ještě pouze v rámci toho nejfekálnějšího ražení, a jinak je to o ničem. Celé je to rovnoměrně roztříštěné mezi čtyři postavy, kdy ovšem ani jedna z nich nedostane nějaký výraznější a zajímavější prostor, Moretz jako nová prudící sousedka je zcela mdlá, neškodná, otravná, manželé Rogen a Byrne krom blití, nadávání a keců o robertku nedokážou nabídnout vůbec nic jiného a i Efron, který je tedy sice jasně nejlepší, tak i on se utápěl v záplavě uspávacích dialogů a nudících šaškáren, to prostě zachránit nešlo. Tvůrci se sem pak zkusili navíc procpat i emoce, což byla další katastrofa a samotná zápletka je fakt ubohá, ústřední sousedské soupeření trvá asi tak čtvrt hodinky čistého času a zbytek se řeší jen naprosto nepodstatné a otravné věci, které nemají pro samotný film žádný význam. Prostě Sousedy 2 absolutně potopil nulový scénář, který měl být roztrhán a spálen, a pak tahle zoufalost nemusela vůbec vzniknout. STRAŠNÝ a především pro Efronovu kariéru velice zbytečný produkt!!! ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných momentů vcelku průměrná komedie, která nepřekvapí ničím novým, protože všechno už někde bylo. Na druhou stranu svižně odsýpá, má příjemné herecké obsazení a je dobře natočená. Občas ale působí až rodinnou podívanou, což si samozřejmě nerozumí s množstvím vulgarit, takže nevím, co si o tom myslet. Klidně to mohlo bejt ještě o něco "hustější". Seth Rogen dělá v podstatě všechen dobrej humor, ale sám to nemá šanci utáhnout. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka, o něco slabší sranda a story na stejný brdo. Pár gagů debiláckýho humoru (jak to mám rád) zaboduje, Rogen-Efron baví, ale patosu bylo moc, rozhovory pipek jsem moc nedával a hlavně - slova "sexist" a toho č*ráckýho podtónu silných nezávislých žen ruku v ruce se současnou přeháněnou LGBT propagandou... tu bylo trochu příliš. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

O pár fekálních fórků horší než předchozí díl. Dvojka trpí klasickými neduhy - všechno větší, všeho více a prostě víc namachrovaně. Zároveň víte, jak to skončí - všichni si padnou kolem krku a bude to OK. Neříkám, že jsem se neusmál, pár momentů bylo vážně hodně WTF vtipných, ale většinou jsem si klepal na čelo a říkal si - AHA? 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama