Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jde vidět značný pkles. Zatím co si první díl držel svoji kvalitu, tady to držela na pomyslné hranici trapnosti jen Choe, která svou roli vzala dobře, ale není to něco co by oslnilo, ale alespon někdo uměl film udržet. Toto pokračování nebylo nutné, ale alespon stravitelné. ( 22.8.16/MAC ) ()

Kaceris 

všechny recenze uživatele

Veľke sklamanie. Nečakal som síce od tohoto filmu nič prevratné ale prvá časť aspoň ponúkla viac svetlých momentov a dalo sa na to pozrieť. Tu som to mal chuť vypnúť v polke filmu, pretože prvá polka bola v podstate absolutne o ničom. Potom keď to vyzeralo že už sa to aspoň trochu rozbehne tak zas sa to niekde zastavilo. A o tom ako moc to je feministické sa ani nevyjadrujem, áno je to síce o sesterstve či o čom, ale všetko to ukazovalo len na to ako moc sú žený utlačované. Potom postava čo hral Dave Franco (Netuším práve teraz ako sa volá) bola zrazu homosexuál. No dávam tomu 2 hviezdy, a to fakt len vďaka pár svetlým momentom. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

A keď už sme videli prvý film, tka si môžeme niečo povedať aj o tohtoročnom pokračovaní. Mám pocit, že rovnako ako v prvom filme je aj v druhom dostatočný počet dobrých momentov, ktoré ho vedia ťahať a aspoň je to komédia, ktorá má nejakú pointu a celkom to funguje. Seth Rogen a Rose Byrne sú stále vynikajúci a rovnako super je aj zábava, ktorú prináša Zac Efron. Musím povedať, že tento chalan ma poslednej dobe skutočne vie pobaviť a je vidno na ňom, že nie je len hviezdička od Disney, ktorá sa nikam neposunie. Chloe Grace Moretz je v pohode a musím povedať aj fakt, že myšlienka sesterstva nie je podľa mňa úplne zlá. Akurát keby to skutočne neubližovalo druhým, ktorí môžu mať na krku skutočné problémy. Je asi pravda, že v tomto filme sa dali veci riešiť jednoduchšie než spôsobom, ktorí si vybrali naši hrdinovia, ale to je už ich vec ako budú riešiť svoje starosti. Opätovne som sa pobavil, takže znovu hovorím, zabavte sa aj vy. Hodnotenie: B- ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapný, nevtipný, ubohý, nelogický a fekální, leckterý divák by se mohl pohoršit, já ne! Je to zkrátka ten nejvíc ambiciózní film, ve kterém může hrát Seth Rogen. Pokud to porovnám například s Centrální demencí ze stejného roku, to házení krvavých tampónů na barák sousedů a následné rozebírání situace s "kolemjdoucím", že ta krev nebyla umělá, ale origoš přímo z kundy, to mě bavilo o krapánek víc. Víc krvavých tampónů pro všechny, víc hoven v obýváku sousedů, víc blití do huby partnera při šukání v poloze "na koníčka", víc vtipů o černých pérech. Retard mého ražení občas potřebuje podobnou intelektuální nálož, aby se odreagoval. 60% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jak první díl, ale je vidět, že si to herci užili. Bavilo mě, jak to rezignuje na jakoukoliv logiku. Sousedi si tam neustále vzájemně lezou do baráků, nebo se s vážnejma ksichtama snažej dostat ze zamčený garáže pomocí airbagu. Chloe Moretz je opravdu vtipná a Zac Efron je tady fakt sympaťák. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama