Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (557)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hluchoty víc, než jsem čekal... Stoller by ty komedie měl spíš sám psát, ne si je nechávat psát - to je stoprocentně ta nejhorší z variant. Nicméně když už nic jinýho, Rose je pořád puma jako blázen a dokonce i unikátně poučný hlášky se tu najdou, hehe... --- "There's no president of United Nations." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

"Let's make a baby." "That'll solve all our problems!" Má očekávání nebyla moc vysoká, ale kupodivu mě film docela pobavil. Jako celek to byl sice spíš průměr, ale mělo to pár povedených momentů a taky docela dobrý hudební výběr. Na zvednutí nálady a jednorázové pobavení skvělá volba. ~(3,7)~ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi sedla jak ušitá. Rogenovky jsou většinou 50 na 50 - někdy to vyjde, jindy je to trapnější a slabší kousek, ale tohle se prostě povedlo. Sekundující Efron, Rose Byrne a mladý Franco dodávají filmu šťávu, humor je nekompromisní, málem jsem se válel na zemi smíchem a větší meme movie aby člověk pohledal. Všichni si zde stěžují, ale já jsem nadšený. Pro milovníky Rogena povinnost a možná jeden z jeho nejlepších, ne-li úplně nejlepší, snímek. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien | Hudba: Michael Andrews | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Point Grey Pictures, Good Universe | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 266,586,800 $ || Nekonzistentná, krčovitá trapárňa. Film, ktorý je žánrovo sólovo označnený ako komédia, by mala mať viac, než jednu pasáž, kde sa fakt zasmejem. Nemala. Ps: Je veľmi pravdepodobné, že keby som bol nevidel včera jednu výbornú komédiu (nemeckú!), tak by to išlo asi o 1-2 hviezdy vyššie. Aj napriek strašnému hereckému výkonu Setha Rogena. Čo už, porovnávaniu sa človek nevyhne... 25% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • V Austrálii a Veľkej Británii bol film uvedený pod názvom Bad Neighbours, aby sa predišlo k zámene s austrálskym televíznym seriálom Neighbours (1985). (beso74)
  • Zac Efron (Teddy) si počas zápasu s Daveom Francom (Pete) zlomil ruku. Scenáristi a producenti začali panikáriť a plánovať, ako zakomponovať zlomenú ruku do scenára a ako to zmení rozpočet. (jedenzdvoch)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama