Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Seth Rogen je buránek. Třináctileté děcko, co zamrzlo v pubertě a dorostlo do těla čtyřicátníka. O tom žádná. Ty jeho divné komedie s Francem i bez, to krásně dokazují. Že se ale i Rose Byrne, kterou jsem donedávna považoval za seriózní herečku takhle ztrapní, jsem fakt nečekal. Ironické je, že jsem chtěl původně film vyodpadovat úplně jinak : když jsem si v tv programu přečetl popisek, že manželský pár nemůže prodat svůj dům, protože se vedle nastěhuje parta holek, která každý den pořádá hlučné mejdany, říkal jsem si, paráda, to bude odpádek, zase ty retardované americké večírky, kde chodí i cizí nezvaní lidé, to si vychutnám, jak bude ten manželský pár neschopný zazvonit na holky a po otevření dveří jim prostě dát po tlamě... no nedostal jsem se ani k těm večírkům. Po dvaceti minutách vypnuto, absolutně nekoukatelné. ()

Kaceris 

všechny recenze uživatele

Veľke sklamanie. Nečakal som síce od tohoto filmu nič prevratné ale prvá časť aspoň ponúkla viac svetlých momentov a dalo sa na to pozrieť. Tu som to mal chuť vypnúť v polke filmu, pretože prvá polka bola v podstate absolutne o ničom. Potom keď to vyzeralo že už sa to aspoň trochu rozbehne tak zas sa to niekde zastavilo. A o tom ako moc to je feministické sa ani nevyjadrujem, áno je to síce o sesterstve či o čom, ale všetko to ukazovalo len na to ako moc sú žený utlačované. Potom postava čo hral Dave Franco (Netuším práve teraz ako sa volá) bola zrazu homosexuál. No dávam tomu 2 hviezdy, a to fakt len vďaka pár svetlým momentom. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Sousedi 2 je pokračování hitu z roku 2014. To vydělalo hrozně moc peněz (rozpočet 20 milionů, vydělek 270 milionů) a tak se musel Seth Rogen (kterého mám v oblibě) domyslet jak natočit pokračování. A vymyslel originální způsob místo bratrstva nasadit sesterstvo. Film je zábavná komedie při které je vtipných momentů mnoho. Celkové obsazení je v pohodě a nudit se rozhodně nebudete. Jediný problém je v tom že pokud jste alergičtí na slovo sexizmus tak budete při tomhle filmu trpět. Jinak je to ale v pohodě komedie u které by mi trojka nevadila (Divných sousedů je mnoho). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Strašne rýchlo to uteká, však?“ Jednotka ma nebavila. Dvojka je lepšia. Plno dobrých  dialógov a hlášok („Prejdem sa po moste a idem domov.“), postavy sympatickejšie než minule a páčilo sa mi, že je z toho od istého bodu tímovka a nie osamotený boj manželského páru. Nepriateľ je tentokrát silnejší, lebo všetci vieme, že na svete nie je nič horšie, než skupina puberťáčok. Prítomnosť Kelseyho Grammera som nepochopil, ale nevadí, hlavne, že to pochopil on. Dole klobúk za viacero odvážnych nápadov (striptíz s nie úplne plánovanou koncovkou). Veľa vtipov funguje (Austrália, varenie vajíčok, scary psycho klaun, dvere do garáže, masová panická hrôza v zamestnaní z použitia airbagov). ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Spíše než pokračování trochu nevyrovnaný a upřímně celkem nudný epilog k prvnímu dílu. Sousedi 2 jsou snahou o rekreaci kouzla jedničky, která padá na hubu především díky vlastní snaze být společensky aktuální a korektní, zatímco s minimem invence v podstatě jen převrací zápletku jedničky. Tohle je vyložené zklamání které nezachrání ani těch několik opravdu zábavných momentů. [40%] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama