Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nepamätám sa, či som sa ako dieťa a puberťák šúlal pri Funesových grimasách v tomto filme smiechom, ale dnes už každopádne nie. Legendárna komédia je pre mňa zaujímavejšia viac kriminálnou zápletkou, ako vtipným naháňaním nudistov. Ale minimálne tie sny stáli zato, ostatné vizuálne a slovné gagy sú tak na pousmiatie. Žandár zkultovel okrem Funesovej postavy (a u nás Filipovského dabingom) hlavne príjemnou letnou atmosférou a legendárnou pesničkou, po ktorej som sa bál, že nás čakajú ďalšie. Takže to zhrniem: príjemná nostalgická spomienka na mladosť a na časy dávno minulé. Pripomenul som si ich a asi si ich už prostredníctvom tohto filmu nikdy nezopakujem. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Prvního Četníka jsem viděl asi nejvíckrát, ale po několikaleté pauze se můj náhled na tuto klasiku přeci jen trochu změnil. Už se nesměju chaplinovským gagům, ale spíše konverzačnímu humoru. Ten je zastoupen především v lepší první polovině filmu, která doslova hýří skvělými nápady. Příjezd do Saint-Tropez je moje vůbec nejoblíbenější část. Ke konci filmu je už humoru pramálo. Jde zde především o dořešení "případu" a ta malá hrstka vtipných situací se skládá převážně z lacinějších gagů. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)
  • Jean Girault využil pro davové scény jako statistů i některé přátele, kteří byli v Saint-Tropez na dovolené. Později velmi populární herec Patrice Laffont se ve filmu objevil v roli mladého playboye, zpěvák a herec Fernand Sardou se představil jako venkovan s traktorem. V davu lze shlédnout tváře režisérů Clauda Chabrola a Rogera Vadima, producenta Raoula Lévyho a sami sebe si zahráli i místní četníci. (mar48)
  • Písničku z filmu "Douliou Douliou Saint-Tropez" skutečně zpívá Geneviève Grad, představitelka Nicole Cruchot. Ve stejném roce ji přezpívala québecká zpěvačka Jenny Rock a v roce 2011 ji přepracoval francouzsko-švýcarský DJ Quentin Mosimann. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama