Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +přecejen stále pobaví, některé hlášky a grimasy jsou fain -něco už je naopak přehnané (závěr)///Až na slabší začátek a přehnaný konec má stále co nabídnou a jsem až překvapen kolik toho četník ve výslužbě může zažít. Uvidím jak budu hodnotit po zhlédnutí ostatních dílů, přecejen začínat u čtvrtého nění nejlepší, ale co už./// Celkem 70%/// ()

Reklama

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody a znásilnění kultovní postavy četníka v podání Funese. Tentokrát se nehodlá vyrovnat s penzí, i přes svůj pohádkový majetek (čert ví, kde to nakrad). Podle mě by bylo nejlepší, kdyby zůstalo u prvního dílu a šmitec. Tady už nejde o nic víc, než nastrkávání populární postavy do různých prostředí. Ech, nesnášim hipíky. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj nejoblíbenější díl série. Co na tom, že kvalita od prvního dílu klesá, pro mě to jsou nenáročné letní komedie, které mají za úkol pouze pobavit. A to se tomuto filmu zatraceně daří. Stará parta naposledy pohromadě, Fougasse je zase ve formě a také jsou tu tradičně výborní Louis de Funès a Michel Galabru, kteří prožívají jednu bláznivou situaci za druhou. A konečně zmizela Chruchotova dcera, která se vyloženě hodila jen do prvního dílu, v těch dalších už byla tak nějak navíc. Tímto dílem skončily ty klasické četnické filmy, další dva (ačkoliv proti nim nic nemám) jsou svým způsobem úplně jiné. Tenhle díl je moje srdcovka a 5 hvězdiček mu prostě musím dát. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Četníku se starou dobrou partou! Poslední díl Četníku, tak jak je známe a máme rádi. A povedl se! Humorem přímo srší a Četníci vzpomínající na staré časy naposledy navléknou uniformy a vrhají se za dobrodružstvím. Možná, že by to byli schopni vytáhnout i na 5 hvězd. Vysoké kvality a četnická vtipnost tam rozhodně jsou. Vše se ale pokazí příchodem četníků do kláštera přibližně půl hodiny před koncem filmu, protože pak jim začíná nějak docházet dech. Nevím proč, ale mně se prostě poslední půl hoďka nelíbila. Nicméně první hodina je naprosto špičková! Četníci ve výslužbě prostě stále válí! Nicméně myslím, že do opravdové výslužby přišli až v dalším díle. Ovšem tady to ještě jakž takž šlape, silné 3 hvězdy! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Cruchot (Louis de Funès) chrstne barvu na auto, je pak krátce přenesen pohled na jeho manželku, za níž je vidět uměle vytvořená kulisa pozadí, která je také (náhodně) zasažena červenou barvou. Možná proto byl onen záběr zobrazen jen krátce. (Lucina84)
  • Za túto štvrtú časť ságy dostal Louis de Funès (Cruchot) honorár dva milióny frankov, čo predstavuje veľký nárast v porovnaní s jeho počiatočným honorárom za prvý film, ktorý bol 90 000 frankov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama