Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s původní četnickou partou...a bohužel si s odstupem  musím přiznat,  že je  určitě nejslabší z této základní četnické čtyřky a už mě zdaleka tolik nebaví jako dříve, zatímco úvodní Četník v Saint Tropez  nebo předcházející ženicí díl se mi zdají pořád skvělé,   Dokonce bych řekl, že je  Výslužba  místy ještě horší než závěrečné Četnice. Tohle je dosti rozlítaná epizoda, která od Cruchotovy domací znuděnosti, bloudění po Saint Tropez, přejde až k  deaktivaci bomby, ale některé situace se mi zdají jen jako táhlá vyplň. Kdybych ale Výslužbu po letech poslal nemilosrdně (ale vlastně možná i  zaslouženě)  do průměrného hodnocení, zanevřel bych tím na všechna svoje nadšená zhlédnutí na DVD před pár lety, na Červenou Karkulku podle Paula Préboista, hipísackou vsuvku, Fuggasovo ikonické naříkání, že chce zpátky do ústavu, Gerberovo dojímání nad vzpomínkami  a hlavně závěrečný geniální výslech nezdárných chlapečků, Gerberovo marné překonání okna a deaktivaci   bomby pomocí kleštiček na šneky: Duo Funés-Galabru je sice nezklamatelné, ale v tomto dílo bohužel mistři  nemají tolik co hrát. Tak si to v závěru plně vynahrádí a rozjedou to, až se z nich (doslova) zapotí. Raz, dva, tři  ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po maximálním nářezu, ve kterém se náš oblíbený hyperaktivní četník Ludovic Cruchot oženil, je tady ještě jedna výborná podívaná, která je svou kvalitou zhruba na úrovni prvních dvou dílů. Deaktivace atomové bomby, patří možná k mojí nejoblíbenější scéně z celé série. Precizní povolování každého šroubku, vystřídá neřízené Cruchotovo běsnění, když zahlédne svou ženu s jiným mužem. Tohle mě pokaždé rozesměje, stejně jako výslech puberťáků a Gerber zaseklý v mřížích okna. Pořád dobrá zábava z krásného prostředí Saint Tropez a poslední nadprůměrný snímek série. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší díl četníků vůbec. Začátek na vile je super, ale potom začne šílená jízda nelogických činností, spousty NAPROSTO ZBYTEČNÝCH scén a navíc tentokrát PROTIVNÁ jeptiška. Autorům už pravděpodobně docházel dech, ale tlak úspěchu a chuť po penězích nechala vzniknout toto a ještě další díly. Demontáž "atomové" bomby způsobí opětovné nasazení do funkce?? Mnoho nelogičností, trapných dialogů, opakujících se vtipů a "crazy" situace jako okopírované z Bažantů a podobných francouzských komedií. "Ajm sorry, sér." Za dva. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

U nesoudného Jeana Giraulta se již naplno projevila senilita, a to je teprve začátek (však nám ještě ukáže ve svých dalších filmech, co všechno umí považovat za srandu). Již v tomto díle však dává naplno znát, že podivnost a ulítlost je pro něj synonymem humoru. Bohužel, ruku v ruce s nebetyčnou trapností. Jdu zmlátit sousedku. Ehm, hahaha. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle díl mi celkově přijde takový vyčpělý. Už jen na začátku, jak sledujeme pár scén z minulých filmů. Nevzbuzuje to nostalgii, ale spíše soucit nad tím, že do toho všichni šli a že se snažili, aby to mělo hlavu a patu a aby to bavilo. Sem tam to sranda je, sem tam není. Hodně průměrný díl. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Cruchot (Louis de Funès) chrstne barvu na auto, je pak krátce přenesen pohled na jeho manželku, za níž je vidět uměle vytvořená kulisa pozadí, která je také (náhodně) zasažena červenou barvou. Možná proto byl onen záběr zobrazen jen krátce. (Lucina84)
  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)
  • Když sluha vede Cruchota (Louis de Funès) na koni a vypráví pohádku, jdou stále od zámku směrem k bráně. V následujícím záběru se ocitnou přímo vedle vchodu do zámku. (frolish01)

Reklama

Reklama