Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nostalgické návraty s dětmi. V paměti asi nejvýrazněji utkvělý četník. Ani jsem si nepamatoval, že se tak naváží do reklamy a záběrů s mimozemšťany jako bych si pamatoval více. Ale možná proto, že v paměti utkvěli hlavně oni. Sranda je to pořád. Zajímavé je, že mě se hudební motiv létajícího talíře hrozně líbí i po letech, syna vyloženě iritoval. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Videli talíř značky Rosentahl, na něm nápis Chanel, možná že to byla Nivea, ve tmě se to nedalo rozeznat. Třeba to byla lednička Electrolux, co má velký mrazák." Dvojnásobný množství četníků bohužel nepřineslo dvojnásobnou porci zábavy. Spíš se zábavou trošku šetřilo. Asi proto, aby zbyly prachy na směšný efekty a jeden nakreslenej létající talíř. A proto ty, kteří věří na mimozemšťany mám špatnou zprávu - ještě jsme nepřiletěli. Takže naši přítomnost jsem právě dokonale zakamufloval a teď si jdu dát trochu oleje, abych nezněl tak dutě. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve som mal najradsej zo vsetkych serii Zandarov prave tuto cast, pretoze ako jedina zo serie mala v sebe zaner sci-fi, co u mna postupilo na 1. miesto. Dnes, teda po viac nez 20-tich rokoch, sa na to s usmevom a s nostalgiou pozeram a uplne chapem aj tie najnizsie hodnotenia, ale ja nemozem ist na menej, ako 4*. Nadalej ma najviac pobavil Louis De Funes a hlas Frantiska Filipovskeho a ziadny iny dabing ho nedokaze lepsie nahradit... 27.08.2010 _______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Maurice Risch - (Beaupied - Poupě) +++ Jean-Pierre Rambal - (Taupin) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Henri Génès - (Majitel hospůdky) +++ Hudba: Raymond Lefévre +++ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mně na tom to bezbřehé naivní podání, ale současně to bylo velmi hravé. Není nutné pokaždé brát příchod mimozemské civilizace vážně a s Louisem de Funésem už teprve ne. Scénáři pochopitelně chyběla propracovanost a se scifi motivem je nakládano až příliš volně, ale řemeslně je film natočen velmi dobře. Komediální stránka plná milých trapasů, omylů a nedorozumění se záměnou mimozemštanů je asi nejsilnější stránkou filmu a film na na tom dost staví. Gagů je dost, i když se často opakují jako ve smyčce, ale kvalitní herecké obsazení to jistí. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Proti četníkům ze Saint Tropez stojí identičtí četníci ze Saint Tropez. Jedna z těchto skupin jsou praví popletové uplatňující zákon a ta druhá doputovala z dalekého vesmíru do nepříliš dobře vybraného místa na zemi. Rozeznat je pohledem je nemožné, pouze úder do hlavy zní v jednom případě přirozeně dutě a ve druhém má dutost kovový přízvuk. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Pří jízdě Cruchota (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) před zjevením létajícího talíře je zpětné vnitřní zrcátko orientováno na špatnou stranu, tedy na stranu spolujezdce. (frolish01)
  • Lietajúce taniere, ktoré vidíme vo filme, sú skutočné taniere vyrobené spoločnosťou MATRA (Mécanique Aviation Traction). Je to francúzska spoločnosť, ktorá existovala od roku 1941 do roku 2003. Špecializovala sa na široké spektrum činností, najmä v letectve. (Arsenal83)
  • Keď herec Jean Lefébvre (Fougasse) zistil, že jeho komické výstupy v predchádzajúcich častiach Žandárov vystrihávali častejšie, ako by si želal, rozhodol sa, že natáčania filmov série Žandár a mimozemšťania a Žandár a žandárky (1982) sa už nezúčastní. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama