Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Han22 

všechny recenze uživatele

Četník se žení je zatím pro mě nejslabší. Po výborném začátku plném námluv a jiskření s paní Josefou film dost ztrácí tempo při naschválech mezi Cruchotem a Gerberem. Závěrečná honička s únoscem ovšem nemá opět chybu, hlavně díky geniální jeptišce, která nesmí chybět v žádném díle. A i zde nechybí nezapomenutelné gagy - Nicole jako malá holčička, výcviková montáž nebo naschvály při psaní testu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom schopné pokračovanie, kde nie je núdza o vtipné situácie, ale sú trochu pod štandardom funésoviek. Výborné sú automobilové naháňačky, kde sa až zastavuje dych aj rozum, kaskadéri, stroje a figuríny si to museli užiť. Okrem akcie sa je na čo pozerať, krásna žandárova dcéra tu má významnú úlohu, hlavne vo vzťahu k nádejnej neveste. Silné tri hviezdy. ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Malej nebo velkej? - Tak třeba malej. - Malej je můj, tak si vyber! Četník se žení, je v mém osobním četnickém žebříčku oblíbenosti na samém vrcholu a objektivním pohledem ho zároveň považuji za nejkvalitnější z celého komediálního cyklu. Je tady skvělá dějová linka s možným povýšením, několik zápletek i nedorozumění, ale hlavně spousta geniálně vtipných situací. Zaujme mj. mimořádně arogantní, až přehlíživý Cruchot k chvilkově podřízenému Gerberovi (a po ohlášení správných výsledků testů, rozesměje naopak jeho tradiční vlezdoprdelství). Scéna na diskotéce, sekvence s únosem, šílené honičky či důstojnické zkoušky na velitele také pobaví. No prostě četnický nářez, který už nikdy nechutnal tak pikantně! ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od dost odfláknutého a tupého druhého dílu má "trojka" opět čím pobavit. Dobře vystavěný (když vezmeme v úvahu, že už je to třetí díl) děj pobaví rozhodně víc, než trapné snahy o humor tam, kde není. V tomto případě nejde ani tak o děj, ale o zpracovaný scénář, což třetí díl využil. Pravda: není to mistrovské dílo, ovšem na pobavení to i dnes dostačuje. Bohužel tvůrci se hnali do dalších pokračování a není divu, že přišel pokles formy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • V jedné scéně jede Cruchot (Louis de Funès) autem a projíždí pravotočivou zatáčkou. Volantem však točí na opačnou stranu, tedy na levou. (Mr.Hudson)
  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že na sebe Louis de Funès (Cruchot) díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. V roce 1968, při premiéře tohoto dílu, způsobil skandál. Po promítání totiž v první řadě, kde seděl vedle manželů Funèsových, vstal a ironicky křičel: „Podvedl jsem své publikum, neobjevil jsem se na plátně! Omlouvám se divákům!" Poté zcela šokovaní Funèsovi odešli. (Lynette)

Reklama

Reklama