Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip prestáva byť vtipom. Žandár je však v tomto výnimkou a táto časť patrí všeobecne k najobľúbenejším. Legendárne vlezdoprdelectvo Funesa v spojení s nesmrteľnými grimasami a neazbudnuteľnou scénou chytania vodičov tým, že blokujem premávku. Klasika, ktorá situačne, charakterovo a hláškovo sa stala právom legendou. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že jediný člověk na celé planetě na kterého Cruchot cholericky neřve, je jeho nadřízený rotmistr Gerber. Ve třetím díle se ukázalo, že jsou takoví lidé dva. Claude Gensac se s Lousem de Funèsem sešla už v Oskarovi a sedlo jim to tam tak parádně, že ji Jean Girault vepsal i sem. A znovu jako jeho manželku, tentokrát teprve budoucí. Vznikl tak zřejmě nejkompaktnější scénář celé série, který je ovšem zase tou největší slabinou celého filmu. Girault psát neumí, nerozumí pointě a je specialistou na neúnosné protahování vtipů v naději, že se divák přece jenom začne smát. S dvojicí Michel Galabru & Louis de Funès to stačí. Bez jednoho z nich v záběru už je to o dost horší. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oženit Crusota, tou dobou s 41letou milfkou Claude Gensac, bylo dobrým tahem. Ten vztah vdovec - vdova a potažmo nevlastní dcera - nevlastní matka se skutečně povedl. Pozvedl sérii tím, že na eskapády už tu není jen samotný Funes, nýbrž i jeho dceruška  a manželka. Kromě toho vedle dcery Geneviíve Grad je tu ještě víc na co koukat. Už to není jen o honbě na nudisty. Tentokrát se rozhodne Crusot povýšit a omylem počítače ve zkouškách uspěje. Rázem je on prvním štábním a svého bývalého nadřízeného si vychutnává se vší parádou. Když se ale u mola dozví pravdu, tak následuje snad nejlepší scéna celé série. Crusot v tu ránu má asi 80 cm. :D [23347. hodnocení, 222. komentář, 75%] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci vědět, jestli mu jde o zábavu nebo mi chystá novou matku." Jiskření mezi tanečním mistrem Cruchotem a paní Plukovníkovou bylo báječné, "pětiletá" dcera Nicole byla dokonalá, vysmátá jeptiška se sajdkárou mě zábavně děsila a zkoušky na štábního rotmistra mě taky pobavily. Skvělé bylo i Cruchotovo machrování v kontrastu s propadáním se do země, ale to byly jen malé ostrůvky zábavy v průměrném příběhu, ve kterém mě z šestice četníků dokázali pobavit jen dva. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když strážmistr Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje únosce Joséfy (Claude Gensac), narazí autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru ji však nemá. (dyfur)
  • Vo všetkých ostatných filmoch série hrajú Guy Grosso a Michel Modo žandárov Tricarda a Berlicota. V tejto časti si títo dvaja herci vymenili úlohy. (Arsenal83)
  • Zákonitosti subordinace neumožňují, aby se Cruchot (Louis de Funès) vlastní snahou ucházel o povýšení na štábního rotmistra bez souhlasu nadřízeného. Dokonce je nutné, aby nadřízený podřízeného přímo navrhl na povýšení, a ne aby si tento o povýšení řekl sám a pak jej dosáhl na základě jakési zkoušky. Z tohoto pohledu mohl být Gerber (Michel Galabru) klidný a Cruchotovo povýšení nedoporučit. (pjotri)

Reklama

Reklama