Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Píše sa rok 2012. Yoo Eun Soo (Hee-seon Kim) je 33-ročná plastická chirurgička, ktorá pôvodne plnila úlohu hlavného chirurga, no rýchlo zistila, že sa kvôli neustálemu zhonu za prácou a kariérou prepracovala. Jej snom je preto otvoriť si vlastnú ordináciu. Jedného dňa ju však unesie záhadný Choi Young (Min-ho Lee), ktorý ju prenesie časom späť do éry Goryeo, pretože potrebuje jej liečebné schopnosti. Dvojica sa do seba čoskoro zamiluje a ich ľúbostný príbeh sa klenie nad storočiami. Dokáže sa nakoniec neohrozený bojovník Choi Young vzdať svojej lásky? (ČSFD)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Suprové k-drama (dorama). Můžu doporučit. No, nechápu, proč někteří na Viki nemohli vystát v komentářích hlavní představitelku, v určitých chvílích zářila více herecky než Min-ho (ale jsem ráda, že si tuto roli vybral, protože tak se konečně aspoň trochu snaží odprostit od té image hocha, co má prachy a nějaká chudá a i někdy ujetá baba (ano, mluvím o té ženské z Boys Over Flowers) se do něho zblázní. Hlavní záporák, král i královna mi byli velice sympatičtí a další krasavec, navíc prý s mnoha milióny na kontě v reálném životě, herec Phillip Lee, tak ten mi po jeho odchodu ze seriálu (kvůli jeho očím mimochodem) velice chyběl. Hudba také skvělá a zbytek docela ušel i když v určtiých scénách to samozřejmě drhlo, některé scény vypadaly lacině, ale co chcete od korejské produkce, Hollywood z toho nikdy nebude. U mě docela spokojenost až na některé epizody, co byli trochu nudnější, že jsem si dovolila z únavy u toho usnout. :))

sigi:)

sigi:) (hodnocení, recenze)

netusite niekto ako sa vola herec co stvarnoval sexi flautoveho zaporaka s bielymi vlasmi?

na příspěvěk reagoval triana

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Šlo to a zpříjemnilo mi to pár večerů. Jako velký plus vyzdvihuju naprosto kouzelnýho a roztomilýho záporáka, kterýmu jsem postupně fandila čím dál víc. Taky mě zaujal soundtrack, protože takových nakopírovaných motivů jsem už dlouho neslyšela, vyloženě mě zarazila ta Vltava.. Jo a kdyby to tady náhodou četl nějakej kostymér z doram (jakože určitě bude), tak moc prosím, NEČEŠTE TY CHLAPY NA PATKY, vypadají jak debilové. Přitom Min-Ho je tak krásnej, proč mu ten obličej schovávat pod megapatkou? A občas by taky neškodilo ubrat makeup, zvlášť u umíracích a trpících scén. No, jsem to potřebovala někde vyventilovat, tak snad se nezlobíte :-) Jinak seriál doporučuju jako nenáročnou oddychovku.

wairin

wairin (hodnocení, recenze)

No je pravda, ze ty dalsi dily uz jsou o hodne slabsi, cekala jsem to o dost epictejsi, vic filmove natocene, min komicke atd. Ale tak nejak me to jako celek porad bavi ... i kdyz se z toho pomalu stava spis guilty pleasure :)

Folpa

Folpa (hodnocení, recenze)

Velká slabota... Obvzláště proti ostatním seriálům, které se teď vysílají.

wairin

wairin (hodnocení, recenze)

Prvni dva dily hodne potesily ... po nekolika mesicich sem se vratila ke korejskym serialum a vypada to, ze jsem si nemohla vybrat lip :)

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Viem, že som hovorila, že už nechcem žiadne time-travel, ale ešte jedno zvládnem. Hlavne, keď je tam Lee Min Ho :D.

Reklama

Reklama