Reklama

Reklama

Bunshinsaba

Čína, 2012, 92 min

Režie:

Byeong-ki Ahn

Scénář:

Han Li

Kamera:

Sang-mok Choi

Obsahy(1)

Spisovatelka románů zjistí, že její manžel byl propuštěn z vězení a jde po ní a jejím synovi, a brzy se ukryje ve starém domě, kde se začnou dít záhadné události. (JasonCZ)

Recenze (2)

tombac 

všechny recenze uživatele

V roce 2012 thriller a horor s největším rozpočtem v dějinách čínské kinematografie. Pravda, vypadá to hezky, ale to je tak jediná položka filmu, u které lze skloňovat slovo kvalita. Zbytek je tak zoufale nudný, nestrašidelný a nefunkční, až to je u díla korejského režiséra Phone a korejské Bunshinsaby (čínský film s ní nemá naprosto nic společného), který byl roky označován za svítící kometu na poli asijského hororu, dost na pováženou. Že měl tento hororový paskvil u čínského publika velký úspěch a už má dvě pokračování, to mi hlava nebere. 3/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keby som už niečo podobné nevidel 100x pred tým, možno by bol môj postoj iný, ale žiaľ... Matka uteká so svojim synčekom pred agresívnym manželom, ukryjú sa v domčeku s temnou minulosťou, chlapček vyhrabe posadnutú bábiku, objaví sa nahnevaný duch malého dievčatka túžiaci po pomste a vzniká otázka, ako z toho domu von. Nakrútené OK, ale ľakačiek je minimum, príbeh otrepaný a celkovo to nemá čím zaujať. Pokiaľ sa Číňania pustia do napodobňovania japonských / kórejských dlhovlasých duchárin, asi to veľmi ďaleko nedotiahnu. ()

Reklama

Galerie (39)

Reklama

Reklama