Reklama

Reklama

Dog Soldiers: Fresh Meat

? %
Velká Británie, 2023

Scénář:

Rob Green

Obsahy(1)

Lauren Cooper, který přežil útok vlkodlaků, je zachráněn skupinou amerických vojáků, kteří jsou právě na cvičení. Jeho příběhu ale nevěří, dokud nenarazí na zdevastovanou farmu, kde se muselo stát něco podivného a strašného. Než zjistí co se stalo, jsou zataženi do boje o život proti nerovnému soupeři, který nemá slitování. (topr harley)

(více)

Diskuze

Indominus

Indominus (hodnocení, recenze)

Neji1453

Ne, to co říkala byla z části pravda - přijela je pozorovat a stala se součástí smečky, takže jí jen kousli nebo útok přežila - nevíme. Na fotce rodiny nebyla, protože to fotila, ale jasně říká, že přijela do divočiny aby se sžila s přírodou a má co chtěla. Nejdřív taky  pomáhala vojákům, až když viděla, že je to na nic, tak se vrátila k smečce, ale zároveň už nechtěla být vlkodlak, tak se nechala Cooperem zabít dřív, než se změní a bude nezranitelná (to už je trochu můj dojem).

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

tak jak to  tedy vypada ??  snad to nezapadne jako novej vetrelec  co navazuje na dvojku

na příspěvěk reagoval Indominus

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

Sázím na to, že tento film nevznikne, mrzí mě to, bylo to dobrý žánrový béčko. Coopera by stejně musel hrát někdo jinej (to už by McKidd nevzal. Spíš by se mi líbil prequel, jak se Emma Cleasby (postava Megan) stala součástí smečky...

na příspěvěk reagoval Neji1453

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Domin1359

Domin1359 (hodnocení, recenze)

Jednička je jeden z mejch nejoblíbenějších filmů, ale trochu souhlasim s javaznenevim. Nevim jak chtěj tomu filmu udělat dobrý pokračování.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Chce to nějaký bližší infa. Na tohle se těším, jednička mně zasáhla! :)

javaznenevim

javaznenevim (hodnocení, recenze)

jarkolar: Jo a ještě jsem zapoměl na fotografie a novynový článek které byli na konci jedničky v titulcích. 

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

javaznenevim:  no já viděl jedničku tak přes 8 lety, takže z toho už moc nevím :), každopádně oni už si nějak poradí jak to vysvětlit :)

javaznenevim

javaznenevim (hodnocení, recenze)

jarkolar: POkud jsi jedničku pozorně sledoval, tak při záběru kdy přilétají do cvičného prostoru, je na obrazovce velký nápis (a v dabingu je to pro jistotu i řečeno) "SKOTSKÁ VYSOČINA". Takže se tě ptám znova: Co by američtí vojáci dělali na Skotské Vysočině. Navíc pokud najdou Coopera, tak je to už PO úplňku (ten byl v noci kdy útočili vlkodlaci) a oni se tak již nemohou proměnit. Navíc všichni byli zabiti v jedničce. Vlkodlak má možná velkou odolnost ale těžko se asi poskládá do hromady když je roztrhán na kousky (a jak jsme viděli ve scéně kde mu Cooper usekne mečem ruku tak to jde). Tolik k mému zdůvodnění.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se budu vážně těšit :). Jednička byla přijemným překvapením, navíc tohle téma se mi fakt zamlouvá. Taky se mi na tom líbí, že "obětmi" jsou vojáci, kteři uvažují docela logicky a nejsou snadnou kořistí jako tomu většinou bývá v podobných filmech.

 

javaznenevim: to, že jsou mrtví soudíš podle jedničky? tohle může být klidně i jiná skupinka a původ nestvůr je mi celkem fuk :) .. to že to bude ve Skotsku jsi našel kde?

javaznenevim

javaznenevim (hodnocení, recenze)

Ale notak, snad vážně nevěříte že něco takového vznikne. Navíc, všichni čoklodlaci josu mrtví a co by ve Skotsku dělali Američtí vojáci?

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Tak to je super!! :) Jednička je  můj nejoblíbenější film s Vlkodlaky :)

Reklama

Reklama