Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 1

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (464)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell znovu dokazuje, že patří mezi "one of the best underrated actors." Ten jeho charakter, příhody a hlášky, to je prostě na nějakou cenu!:) Toni Collette si po Malé Miss Sunshine opět střihla matku od dětí. A i v tomto snímku je jejím synem dospívající chlapec, který má dost problémů vyrovnat se se svou existencí a jeho povaha dělá starosti jeho matce i nepravému tatíkovi. Stejně jako Dwayne v Miss Sunshine toho ani Duncan moc nenamluví a raději se drží stranou od všech lidí. Snad jen Steve Carrell ztvárnil zcela jinou postavu. Zatím jsem ho viděla jen v převážně "loserských" rolích, takže jeho změna na nepříjemného a přechytralého chlapa, který navíc není tak úplně čestný, byla pro mě ze začátku docela nezvyk. The Way Way Back je ideálním letním, odpočinkovým filmem, u něhož se chcete zrelaxovat. Navodí Vám příjemné pocity a úsměv na tváři. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že z počátku se mi zdál Liam James nesmírně nesympatický a nepříjemný. Skoro jsem si až říkal, kde ho sakra vyhrabali. Ovšem průběhem filmu jsem to možná začal trošku chápat a začal jsem se vciťovat do role, kterou ztvárňoval a pochopil jsem, že to má vypadat přesně tak jak to vypadá. Hodně pozvolný děj, který nebyl nijak zvláště speciální ani ničím originální - ale nevadilo mi to, hodilo se to k tématu a vlastně i k samotnému názvu filmu to perfektně sedí. Jakmile se na scéně objevil Sam Rockwell, film nabral naprosto jiný spád. Z nudného něčeho se stala zábavná komedie naprosto pohodového stylu. Přibyla Ann Robb a vše bylo super... Dramatické scénky které přišly následně také nebyly špatné a vyplnily tu dobrou náladu něčím protikladným. No zkrátka film, který má člověka odreagovat a v mém případě se tomu tak podařilo. :-) 75% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ničím zaujímavý, priemerný rodinný snímok o introvertnom chalanovi s rodinnými problémami a jeho veľkom kamarátovi (Sam Rockwell), ktorý sa mu pokúsi ukázať cestu. Miestami zábavné, miestami nudné s prostoduchými dialógmi, celkový dojem šedivý a ľahko zabudnuteľný. Suma sumárum slabý priemer. 55/100 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Od teraz chcem každé leto tráviť so Samom Rockwellom. Film zo začiatku vyzerá ako nudná rodinná uchylarňa s pubertiakom, ktorý nosí tupý výraz asi polku filmu, no keď na scénu príde Sam Rockwell, film, postavy a aj vy sa rozžiarite ako vianočný stromček a zrazu z ničoho nič povzbudzujete toho zasrana, na ktorého ste nadávali. A AnnaSophia Robb je tu ako čerešnička na torte. 85% - 4* ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Začínám milovat Sama Rockwella. Basta. Má to vrásky, ale je mi to úplně ukradený. Možná, že Steve Carell je neskutečně černobílý a celý ten obrat s jízdou na lodi je trochu jednoduchý, ale je úplně jedno. Vnitřní pocit výjimečnosti a pohody tam je. Navíc je potřeba čučet a hledat Rockwella kdekoliv se objeví. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Sam Rockwell (Owen) často improvizoval a žartoval do reproduktoru v scénach vo vodnom parku. Raz zabudol, že sú tam deti a povedal nevhodný vtip. To nazlostilo majiteľa parku. Rockwell sa musel ospravedlniť, aby mohli pokračovať v natáčaní. (sWONDER)
  • Steve Carell původně odmítl ve filmu hrát, protože měl naplánovanou dovolenou s rodinou v Massachusetts. Následně však zjistil, že místo natačení je blízko místa, kde trávil dovolenou, a tak se natáčení zúčastnil. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama