Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Butch71 

všechny recenze uživatele

Zajímavý zažítek podívat se na tak trochu jinou verzi toho, co už znám, a co mohlo vypadat úplně jinak. Těžko soudit, jak by se mi Big Bang líbil, kdybych tenhle pilot viděl úplně jako první díl, ale nutno dodat, že jsem rád, že se seriál vydal trochu jiným směrem. Každopádně až tak zlý tento pilot není, postavy mají prostě méně propracované charaktery, některé postavy tu chybí a jsou tu jiné navíc a Sheldonův charkter dostal trochu jiný rozměr (Sheldon se sexuálními zkušenostmi). Tenhle pilot představuje prostý průměr sitcomové zábavy a je dobře, že se tvůrci vydali jinou cetou, jinak by Big Bang asi nebyl tak skvělý. ()

pivson22 

všechny recenze uživatele

Tento pilot byl pro mě velikým překvapením, jelikož vůbec nebyl špatný a trochu mě mrzí, že nakonec neprošel. Nejlepší se mi zdá postava Sheldona a to proto, že je zkrátka více uvolněnější a tolik nelpí na svých pedantských zvycích. Postavy Katie a Leslie už tak dobré nejsou, ale věřím, že by si na ně diváci zvykli. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A mě to bodlo jako svině! Teorie se stala naprostým kultem a nesmazatelně patří pomalu k tomu jedinému, co seriálová prodkuce pravidelně chrlí a co pravidelně sleduju a to s láskou.Pilot byl o hodně levnější, hudba byla příšerná a herečka co hrála jakoby Penny byla sice kundička, ale strašně nesympatická, i když to bylo hlavně scénářem, který z ní udělal tak trochu pičku.Leonard je Leonard, ale Sheldon, ježiš ten byl boží.Jeho charakter byl mix klasického Sheldona kterého známe šmrnclej Wolovitzem a mě to neskutečně sedlo.Parsons je dokonalý herec a moc se mi je Sheldon v pilotu líbil.Protože vlastně jeho totální asexualita a odtažitost od lidí dělá sice Coopera Cooperem, ale vlastně je to jediná věc, která mě na seriálu vždycky tak trochu vadila.Tudíž kdyby zůstal jeho charakter takovýhle, mě by to nevadilo, i když je nadmíru jasné, že by se seriál asi nedočkal tak velkého úspěchu.Byl jednoduší, vulgárnější a poněkud údernější a já jsem při skončení pilotáže chtěl vidět další osudy téhle "púvodní" skvadry.Jak moc je to ovlivněno sedmi sériemi klasické Teorie už je jiná story.Pro mě fajn osvěžení 80%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Gilda (alias Leslie) i Katie (alias Penny) jsou děsu plné a velké díky za jejich nekompromisní přepsání. Zbytek sice viditelně neotesaný a napůl cesty, ale ty základní kameny, na kterých stojí Teorie jak ji známe dnes, tam v náznacích jsou viditelné více než dostatečně, ne že ne. Ve výsledku samozřejmě spíše zajímavé a čistě pro srovnání než opravdu dobré a samostatně funkční, ale co by taky kdo čekal od pracovní neveřejné verze, že? ()

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)

Reklama

Reklama