Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

vinc_vega 

všechny recenze uživatele

Keby pokračovali v tomto, seriál by vyzeral úplne inak. Takže sme radi, že túto verziu škrtli. Inak je toto pekná ukážka ako prebieha výroba kvalitných seriálov. Nedá mi neporovnať to s našou "tvorbou". Mám dojem, že prvá verzia scenára je u nás aj tou poslednou a točí sa na tri pokusy. Vyberie sa z nich ten najhorší a divákom pustia nejaký americký sitcom, aby dokázali nahrať poriadny a úprimný smiech. Ale to už zachádzam. Som však rád, že s Big Bangom v porovnaní s touto verziu zašli poriadne ďaleko. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

Reklama

Pandos odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem obrovský fanoušek TBBT, ale u tohohle se mi chtělo zvracet. Možná kdybych to neviděl až po několika "normálních" dílech tak by mě to zaujalo, ale v opačném pořadí absolutně ne! Postavy ještě neměly tak propracované charakterové vlastnosti, a ty co ano, tak špatně. Jsem vděčný Chuckovi a Billovi, že to napodruhé už zvládli brilantně. Pokud chcete ale vidět umrčenou holku, velkozadečkofilního Sheldona a zkazit si chuť dívat se na TBBT, tak je to pro vás správná volba! ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Oproti stávajícímu BBT je to dost slabé. Představitelka Katie je navíc děsná herečka. I tak jsou ale Sheldon i Leonard stejně vtipní a drželi by seriál i kdyby šel v tomhle stylu. Možná, že kdybych nebyla ovlivněná tím, jak je to teď, tak by se mi to líbilo víc. Stejně je zajímavé sledovat, jak tam dali nakonec úplně jiné postavy. Dobře udělali... ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale jsem moc rád, že se tvůrci nakonec vydali poněkud jinou cestou, zejména pokud jde o Penny (Katie) a prostředí. Nechám stranou, že samotný seriál už bohužel (v osmé sérii) zdaleka nedosahuje kvalit, které měl na začátku, nicméně kdyby opravdu začal tímto dílem, asi bych ho nikdy nezačal sledovat. Každopádně pro srovnání stojí za to ho vidět. 55% ()

Zajímavosti (7)

  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)
  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)

Reklama

Reklama