Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Film, na který jsem se přestal těšit hned po prvních ohlasech ze zahraničí, ale přeci jen si říkal, že pak už bude moct jen překvapit... Nestalo se. Je to vyložený průměr, který hodně přetáhl svou neakční a nezábavnou střední část, takže vše slibné rozvařil a neproměnil v pořádné finále. Taky si zbytečně udělal bordel v záporácích. Franca bych využil v pořádnýho psychouše (což by zahrál), ne takovýhle polosympatický pako, a žádný motorkářský gangstery už bych vůbec zpátky do hry nevracel. Takže, pro fandy Stathama a jednoduchý mačo akce je to 'proč ne', ale ani vy si neslibujte příliš. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘEKNI MI, ŽE VÍŠ, KDE TEN ZKURVYSYN JE…“ /// Statham vs. drogovej sráč, kterej přišel vo fracka (z toho plyne ponaučení – když sejmeš parchanta, sejmi i fotra!). Jasone – kurva ty válíš! Super ruční práce, taky Franco nám dospěl… pravda, to vodhalení (jaký? Nebuď zvědavej a mazej do kina! Aha… tak se na to vyser…) je trochu pitomoučký. A s pochybnejma berličkama se nám postupně trhá pytel…, ale co, má to slušný tempo, svině jsou sviňský, Jason drsnej… a snažím se (kurva fakt se snažím!) nemyslet na to, že se chovaj kreténsky. Když vono to nejde. NEJDE! Strašně mě to sere, páč tohle je po dlouhý době suprovej Statham! Jako – drama, to vono to je! Můžu za sebe říct, že Franco dostal přes držku i silou mýho vzteku. A já když se naseru… takže co vlastně čekáte? Som z toho volaký zmetený… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2006 napsal Chuck Logan, číst nebudu. 2.) Chcu vidět, jak se tváří šéf motogangu při informaci, že jsem mu (před chvílí) zmenšil gang. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Kde jsou útočníci? - Mrtvi. Opravdu? - Věřte mi... '' ------ Stokrát ohraný námět... Stokrát ohraný Statham. Policista jde do ústraní aby se v klidu věnoval rodině, jenže gangsteři se dozví kde je a jedou si pro něj. Mají totiž nevyřízené účty. V tomhle případě je to tlupa rozzuřených motorkářů. Originální! Jenže jako vždycky mají smůlu, že ten polda není strážmistr Topinka, ale Jason Statham. Ten zná hmaty, chvaty, obraty a tak to mají gangsteři blbé. Lekterým po střetu chrupne chrupavka. Asi kvůli citům je do filmu namíchaná zápletka s dcerkou a zemřelou maminkou ... Film fakt ničím nezaujal snad jen krásnou lokací ve které stál dům... Dávám za dvě navrtané žárovky. * * ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kritici akčného žánru si určite zgustnú a naservírujú jednovetové recenzie ako: "ďalší zbytočný akčný film", "Statham herecky neschopný a Slyov scenár sterilný". Pokiaľ si však ako oddychovku vždy radšej vyberiete Commando ako Home Alone, tak tento názor zdieľať určite nebudete. Možno trošku zamrzí výber záporákov, je ich na tento druh filmu požehnane, ale akosi nesplnili svoje zlosynské charaktery, ani jeden sa mi nevryl pod kožu. Statham umiernený a pomerne uveriteľný, predvádza celkom presvedčivý výkon v úlohe otca a dokonca je cítiť aj chémiu medzi ním a jeho filmovou dcérou. Možno nie sme v tejto pozícii na Jasona zvyknutý, ale takáto zmena filmového tempa mu celkom prospela. Akcie pomenej, ale zato má svoje grády, rovnako aj film celkom svižne ubieha. 80%. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nielen mizerná ponuka dobrých filmov ma donútila upraviť kritériá hodnotenia. Ide najmä o to, aby som hodnotil filmy podľa žánrov a nie podľa nejakých univerzálnych kritérií. Tento Stalloneho-Stathamov film môže poslúžiť ako príklad. Nepredstavuje žiaden scenáristický, filmársky ani herecký zázrak, neprináša prakticky nič také, čo by sme už predtým nevideli, ale na druhej strane je dobre pozerateľný a to tiež nie je málo. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)
  • Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou (bugfoot)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama