Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Ale tak se zase všichni uklidníme. Dáme si hromadný výdech, nádech a podíváme se na to trošku střízlivě. Přiznávám, že jsem neviděla první dva díly a uznávám, že žádnej zázrak to není, ale cpát tomu hned odpad? No nevím, v rámci televizní zábavy jsem viděla už jiná zvěrstva a tohle mezi ty nejhorší rozhodně nepatří. Že se trojice porotců chová jako namachrovaná banda idiotů? Ale kdeže, docela se těm lidem i snaží poradit, a že jim hned nebudou mazat med kolem huby a soutěžící snesou i nějakou tu kritiku, se snad dá čekat ne? Navíc, jak je známo, když se lidi nebuzerujou, tak se obvykle taky nijak nezlepší. Volbu Peštové za moderátorku sice moc nechápu, ale to jenom člověku připomíná, že je pořád na televizi Nova. Jenom čekám, kdy jim dojde, že modelky mají zůstat na molech a raději mlčet, protože jako rádobymoderátorky vážně nic nepředvedou a v tomhle pořadu působí dost zbytečně. Nevím, jestli na to budu ještě koukat, ale celkem se to dá. ()

civalII 

všechny recenze uživatele

Podle mě jediná reality show na kterou se za posledních deset let v našich zeměpisných šířkách dalo koukat. Jistě, má to nedostatky. Toporná Peštová, šéfové, kteří se marně snaží být drsní (ale aspoň tomu na rozdíl od Pohlreicha rozumí). Možná by mělo být na CSFD dovoleno komentovat až po uplynutí celého pořadu. 95% uživatelů píše komentáře po dvou dílech, to není objektivní. Venca je bůh ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak špatně jako ostatní uživatelé. Peštová je sice otřesná ale naštěstí jí není v pořadu tolik. Zbytek je jen průměrný převod se všemi neduhy které poskytují ostatní české variace zahraničních frančíz v produkci televize nova. Trojka porotců není nejhorší, nicméně uvidíme dále. Zatím lepší dvě. Ostatně nechápu co mají ostatní uživatelé za problém s porotci. Pokud někdo očekává zacházení v rukavičkách v boji o prestižní titul, nejspíše se dívá na špatnou šou. ()

4ct10n

všechny recenze uživatele

Tak českej Masterchef přesně dle očekávání špatnej! Dost slabej odvar z originální verze s Ramseym. Porotci úplný nesympatický kaci. Zbytečně dosazená moderátorka, která stejně řekne nakonec 3 věty. Sledovat budu dál, protože úvodní díly nejsou to hlavní z týhle show, počkam si až se bude pořádně vařit... ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším čo tí traja páni také úžasné v živote dokázali, keď sa tým stále musia chváliť (veľa ľudí je dobrých v tom čo robia a nie sú kvôli tomu kreténi), ale ani to ich neoprávňuje sa správať ako debili. MasterChef je obyčajná Superstar, kde miesto amatérskych spevákov vystupujú amatérski kuchári, samozrejme je to okorenené pár psychopatmi a stratenými existenciami a celé sa to tvári akoby šlo niekomu o život. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama