Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vraž do toho bramboru“ aneb nečesaný křupan vaří šlichtu. Jen díky tomu, že pro pořízení dálkového ovladače k televizi není třeba inteligenční test, může tento hitmaker trapnosti i nadále šířit svou kulinářskou demagogii. „Chilli nemáme, tak tam dáme brusinky. Bude to takový jako brusinkoidní.“ Děs, běs, Babica. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

Wysch odpad!

všechny recenze uživatele

Moje matka je prosím kuchařka a Babicovy dobroty si pouští místo komedie, takže o kulinářských kvalitách tohohle mamlasa si dovolím pochybovat, ale celkově úroveň pořadu je někde těsně nad hodnotou absolutní nuly. Jediná pozitivní věc je, že jsem se na mistra Babicu zvládnul koukat jen dvakrát v životě, když jsem přijel za našima na návštěvu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama