Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který se nebojí ukázat realitu našeho světa. Rozhodl se pro ni velmi morbidním a pro společnost svázanou miliony stupidních pravidel nekorektní formou. A proto je to taková zábava. Protože porušuje pravidla a dělá si ze všeho srandu. V každé postavě se dá najít podoba se skutečným světem. Woody je nenažraný mocichtivý šéf, Malloy rozmazlený spratek/domácí mazlíček, Steve je zase člověk, co bere vše příliš vážně a ve všem shoří. O dokotu Koozniakovi ani nemluvím. Každý díl je plný narážek, ať už více či méně čitelných, na situace, se kterými se denně shledáváme v našem světe. Tož sláva Brickleberry za to, že se nebálo nám všechny tyto věci ukázat a pěkně nás pobavit. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem zcela náhodou narazil na tenhle seriál, zapůsobilo to na mě jako zjevení. Naprosto geniální záležitost, u které jsem málem umřel smíchy. Takhle nadšený jsem byl naposledy snad někdy na konci devadesátek z Městečka South Park. Je to strašně chytré, neuvěřitelně zábavné a dokonale se to strefilo do mého vkusu. Některé díly jsou sice slabší, ale ve většině je tempo fórů naprosto zničující - u spousty epizod jsem myslel, že puknu smíchy. Překvapivě skvělý je i český dabing - měl jsem možnost vidět to v originále i českém dabingu, a bavilo mě obojí. Škoda, že vzniklo jen 36 epizod, ale na druhou stranu to asi skončilo dostatečně včas, než by tvůrcům došly nápady. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnul na kanál tehdy pojmenovaný Prima Comedy Central a líbily se mi ty některé situační gagy typu, že se dva chlapi perou a medvěd to pochopí jinak, či zápletka o tom správcovi parku a vztahu s čerstvou osmnáctiletou. Ale dívat na v každém díle na to, jak tam teče krev, jasně červená krev, která mě znechucuje, to ne. Ale odpad tomu nedám. Už mi takovéhle pořady neznechutí jako celek. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Druhá liga televizních animáků pro dospělé, která hrozně dojíždí na tom, že vtipné scény se tu dokonale střídají s těmi totálně trapnými, které viděli asi tolik humoru, jako vatikánský archiv kokainových party plných prodejných marokánek. A u postav je to podobné, stejně jako další miliarda podobných záložitostí to má malou svini, akorát to tentokrát není dítě, ale medvěd, většina postav zas začne po pár dílech nudit svou jednorozměrností. Mohl to být skvělý počin, nekorektní vůči čemukoliv, ale se scénářem bohužel tupým (na rozdíl třebas od South Parku). ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Hvězdičky na tabuli, které má u svého jména Ethel, mění svůj počet. (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy medvěd Malloy doufá, že v krabici s překvapením se nachází hlava Gwyneth Paltrow, odkazuje tím na film Sedm (1995). (orkadimenza)

Reklama

Reklama