Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Exhibice slabomyslnosti s extrémními následky. Jenomže dost nudná. Všechno se to odehrává ve dvou newyorských ulicích a jednom bytě, a půl hodiny záběrů tvoří zamyšlení nebo plačící dva ústřední protagonisté. Finální masakr sice úderný ale přitom kompozičně odfláklý. Prostě Boll. Po Rampage dost škoda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pár lidí mi tento film doporučovalo, ale přiznám se, že mě nejvíc odrazovalo jméno režiséra. Uwe Boll – většinu filmů co jsem od něj viděl, dopadlo naprosto katastrofálně. Jasně, narazil jsem i na pár zajímavějších kousků, ale i tak tenhle chlápek má své čestné místo v mém žebříčku nejhorších režisérů a prznitelů mého oblíbeného hororového žánru. Tady však musím uznat, že to tak špatné nebylo. ON ten ocas nakonec zas až tak špatný není, když se mu chce a nedělá si z toho jen prdel a pračku peněz svých sponzorů. Našlo by se tu několik opravdu povedených pasáží – ten finální masakr byl super, atmosféra taky nebyla špatná, nechyběly emoce i slušné herecké výkony. Bylo tu samozřejmě i několik nudnějších pasáží a hluchých míst, ale Dominic Purcell to solidně ukočíroval k průměrnému ohodnocení a hlavně i díky němu se na to dá dívat. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že je tohle Uwe Boll a že hlavní roli hraje Dominic Prucell, je to až překvapivě dobrý film. Film, který má myšlenku, je správně drsný a není zas až tak moc ukecaný a patetický. Chlap, který se rozhodne pomstít systému. V dnešní době možná až příliš aktuální, ale lidé jsou jistě uvědomělí a nebudou se inspirovat. Někteří šmejdi by si trest zasloužili. Aspoň nějaký. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto v klidu. Uwe konečně natočil opravdu vizionářský film :D . Příběh je přímočarý jak supermanův laserový pohled, ale v tomhle případě to není rušivé-spíše naopak. Týpek jede po skluzavce do sraček a je jasné jako facka, kdo že tu skluzavku vybudoval. Takže se náš hrdina nasere a jde vyjádřit svůj velmi osobitý a ostrý nesouhlas osobně přímo architektům skluzavek a cestou na vrchol stihne řádně zprcat i pár dělňasů(však už v Clerks nám bylo vysvětleno, že ani dělníci na hvězdě smrti nebyli nevinné oběti-žejo)...Už si taky leštím kalacha kokoti-a čekám na prvního zmrda co mi zaťuká na dveře s nějákou "úžasnou nabídkou"...... Herecky je to frajeřinka, jen na toho Furlonga je utrpení koukat-hraje dobře ale kdy kurva tak nechutně nakynul? :D .....Nakonec si člověk říká, jak je ten kapitalismus fajn(nebo arogantní?), když v rámci budování a upevňování sebe sama je ochoten vyplodit i takhle protikapitalistické návodnosti...Jak říkám-těším se až lidem začne hromadně takhle vesele jebat. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je nevyzpytatelný nezmar. Ač většina jeho filmů patří ke kinematografickému braku, už několikrát dokázal, že umí napsat, potažmo natočit film, který má svou kvalitu. A Assault on Wall Street je právě jedním z nich. A vlastně stačilo jen zasadit obyčejný příběh po pomstě do prostředí finanční krize okolo Wall Street a přidat nekompromisní závěr. Boll tak po skvělých Tunnel Rats a Rampage přidává do filmografie další zajímavý kousek. A možná i časem přijde sám na to, že točit už několikáté Bloodrayne, In the Name of the King nebo se stále pokoušet o filmové adaptace her není tou správnou cestou. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama