Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

těšil jsem se hodně a zklamaný nejsem,ale oproti výborné první řadě je ta druhá krokem zpátky.Mackie je sice ok,ale charisma Kinnamana prostě nemá.Největším mínusem je každopádně absence určitě syrovosti,drajvu a tajemnosti,které zdobily první řadu.Tady se sice pohybujeme ve stejném světě,ale je to najednou celé takové uhlazené a velmi často tomu chybí energie,která by diváka vtáhla a nutila ho zhltnout celou sérii na posezení...70% ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není cyberpunkovej noir s úspornými ale přesnými herci (teda až na otřesnou, ošklivou a přehrávající Dichen Lachman), ale akční hitech scifi s nějakými těmi generickými intrikami a výrazně ploššími postavami. Ta změna žánru by mě tak strašně netrápila, kdyby to ten žánr pořádně vytěžilo. Bohužel akční složka je spíš průměrná a celkově se po všech stránkách prostě ubralo. Navíc se tam prostě až moc fňuká, přičemž ty emoce prostě moc nefungují. Na druhou stranu - pořád je to celkem solidní scifi, a pokud to nebudeme srovnávat s první sérií, dá se to určitě v pohodě shlédnout bez toho, aby vám nudou vyskákaly pupínky. 60% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejhorší způsob jak pokračovat v seriálu. 1) výmena charizmatických herců - za totálně nezajímavá paka. 2) úprava přístupnosti směrem dolů - série ztratila na štiplavosti. 3) výměna scénáristů - naředění a “zdebilnění” scénáře. 4) snížení rozpočtu - zapomeňte na WOW efekt jako města v oblacích nebo létající auta. Drtivá většina děje je v běžných kulisách. Seriál se vydal jinou cestou a sérii tím zcela pohřbil. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komplikovaných politických vazalstvích, společenském rozložení a historických událostech (Harlanova) světa – ze kterého navíc nic moc neuvidíme – aby se čert vyznal, jakmile si však tohle sedlo a vyjasnilo, nabrala série slušný spád. Mnohoznačná budoucnost zakořeněná v krvavé minulosti, v níž se nejasně pohybují dlouhými, několikanásobnými životy provázané a otřískané charaktery, holt vyžaduje zbystřenou pozornost. Za mě ještě dobrý, ale k bezmocnému scénáristickému plácání odnikud nikam chybělo málo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Altered Carbon pro mě byla totální pecka a hrozně jsem se těšil na další. Až do té míry, že jsem několik dlouhých měsíců pouze vyhlížel její potvrzení, ač jsem věděl, že se bude muset obejít bez Joela Kinnamana, ale říkal jsem si, že to nebude taková hrůza. A krom čtenářů knihy, jež seriál zklamal, jsem v tom rozhodně nebyl sám. Nicméně pak přišly trailery a datum vydání a mé nadšení bylo pryč, vůbec jsem tu euforii jako tenkrát necítil, což se po prvním díle, kdy jsem si dal týden pauzu, pouze prohloubilo. Ukázalo se, že můj oblíbený Kovacs s agentkou Ortegou byly mnohem důležitějšími podpěrníky mé zábavy, bez nichž to prostě nešlo. Proti Anthonymu Mackiemu nemůžu říct vůbec nic a celý seriál si poctivě prožil a zahrál, včetně vypjatých emocí v posledním díle (díkybohu zkrácení na 8), nicméně pro mě to prostě není hvězda, jeho charisma není dostatečné a je jen jedním z mnoha stoupenců Marvelu, mimo nějž nikoho moc nezajímá (viz nudný Netflix film IO) a bohužel jsem se od toho nedokázal oprostit, ačkoliv mi ani druhá řada nepřišla o moc levnější, méně výpravnější nebo výplňkovější. Stejně je to pro mě obří zklamání a neumím si představit, co by mé dojmy zlepšilo v doslova hypotetické řadě třetí (tedy vlastně vím, nahoře jsem to popsal, ale nevidím to příliš reálně). Vlastně cítím podobné rozčarování jako po vyhození Spaceyho během již natáčené poslední řady House of Cards, ačkoliv v preprodukci Altered Carbon bylo vše jasné dané. Ale hořké pocity zůstávají. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama